Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Marina Mayo Tesettür Mayo 1977

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

710454

RENK :

Siyah

KUMAŞ :

Likralı

DESEN :

Düz

AKSESUAR :

Body ürüne dahil

MEVSIM :

Yazlık

CINSIYET :

Kadın

Siyah renktedir. Likralı kumaş. Sade. Body ürüne dahildir. Yazlık. Kadın.
MARİNA Tasarım Tam Kapalı Mayo 1977 — Siyah
Marina mayo tam kapalı mayo müşterilerimiz tarafından en beğenilen tesettür mayosudur. Ürün %85 polyester, %15 ise likra kumaştan üretilmektedir. Son derece kaliteli kumaşı sayesinde uzun süreli kullanım sunar. Dayanıklılığı ve kumaşın kırışmaması en sevilen özelliklerdir. Aynı zamanda su itici apreli ile sudan çıktığınızda hemen kurur ve vücudunuza yapışmaz. Marina mayo tasarım tesettür mayo özel olarak üretilmektedir. Kumaş dokusu ince yumuşaktır. Bu sayede rahatlıkla hareket etmenizi sağlar. Aynı zamanda ürün S, M, L, XL ve 2XL bedenlerinde satılmaktadır. Kendi bedeninizi kolaylıkla sipariş verebilirsiniz. Sipariş ettiğiniz ürünleri 24 saatte kargoya vererek hızlı teslimat sağlamaktayız.  
Ürün; pantolon, tunik, eşarp ve büstiyer olarak 4 parçadan oluşmaktadır.
Kumaş; %85 Polyester, %15 Likra
Resimdeki ürünün ölçüleri: Beden: S, Boy: 90 cm, Göğüs: 104 cm, Bel: 96 cm, Basen: 112 cm
Modelin Ölçüleri: Boy: 175 cm, Göğüs: 80 cm, Bel: 60 cm, Basen: 91 cm
Teslimat: Siparişiniz 24 saat içerisinde kargoya verilir.
Klor ve tuzlu sudan etkilenmez.
Su itici apreli.
Ağırlık yapmayan, uzun süreli kullanıma uygun dayanıklılığı ve kırışmama özelliği ile mayo için özel olarak üretilmiş kumaşa sahiptir.
İçeriğindeki likra sayesinde yüzme kolaylığı sağlar.
Kullanılan kumaşlar; Avrupa standartlarında laboratuvarlarda dayanıklılık ve ekolojik testlerden geçerek insan sağlığına zarar verecek madde içermediği tespit edilerek onaylanmıştır.
Tesettür Tasarım Mayo
Marina mayo tasarım tam kapalı mayo modelini siz değerli müşterilerimiz için özel olarak tasarladık. Ürün yoğunlukla siyah renktedir. Aynı zamanda ürünün bilek kısmında ve tuniğin etek kısmında aynı desenli kumaş modele oldukça farklılık katıyor. Bu tesettür mayo modeli ince kumaş yapısına sahip olduğu için ağırlık yapmaz. Kaliteli kumaştan üretilen Marina mayo modelini kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.
 

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


06 Mayıs Pazartesi-07 Mayıs Salı

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

BEDEN :
S
M
L
XL
XXL
MİKTAR :

Bu Beden Tükendi!

$688.00

$221.99
HEMEN AL $97.68
ETIKETLER