Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Kollarında Payet Detaylı Fermuarlı Tam Kapalı Tesettür Mayo 3´lü Set Marina Mayo M2032 Siyah

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

710323

RENK :

Siyah

KUMAŞ :

Likralı

DESEN :

Düz

AKSESUAR :

Body ürüne dahil

MEVSIM :

Yazlık

CINSIYET :

Kadın

Siyah renktedir. Likralı kumaş. Sade. Body ürüne dahildir. Yazlık. Kadın.
Marina Mayo Tasarım Tesettür Mayo M2032
Marina mayo likralı tesettür mayo; pantolon, eşarp ve tunik olarak 3 parçadan oluşuyor. Ürünün kumaşı ince yapıdadır. Bu sayede sudan çıktığınızda hem ağırlık hissi oluşmaz hem de kırışma yapmaz. Ürün S, M, L, XL, 2XL ve 3XL beden aralığında üretilmektedir. Uzun tuniği ve kollarındaki şerit detayı oldukça zarif duruyor. Marina mayo tasarım tesettür mayo kaliteli kumaşı ve dokusu ile en sevilen modellerimizdendir. Ürün kesimi tam kalıptır. Kendi bedeninize uygun bedeni sipariş verebilirsiniz. Aynı zamanda sizlere en kısa sürede teslim edilmesi için 24 saat içerisinde kargo imkânı sunuyoruz. Su itici apreli özelliği ile kısa sürede kendiliğinden kurumaktadır.  
Ürün; pantolon, tunik ve eşarp olarak 3 parçadan oluşmaktadır. Üst Kısmı Astarlıdır.
Kumaş; %100 Polyester
Resimdeki ürünün ölçüleri: Beden: S, Boy: 120 cm, Göğüs: 100 cm, Bel: 102 cm, Basen: 120 cm
Modelin Ölçüleri: Boy: 175 cm, Göğüs: 80 cm, Bel: 60 cm, Basen: 91 cm
Teslimat: Siparişiniz 24 saat içerisinde kargoya verilir.
Klor ve tuzlu sudan etkilenmez.
Su itici apreli.
Ağırlık yapmayan, uzun süreli kullanıma uygun dayanıklılığı ve kırışmama özelliği ile mayo için özel olarak üretilmiş kumaşa sahiptir.
İçeriğindeki likra sayesinde yüzme kolaylığı sağlar.
Kullanılan kumaşlar; Avrupa standartlarında laboratuvarlarda dayanıklılık ve ekolojik testlerden geçerek insan sağlığına zarar verecek madde içermediği tespit edilerek onaylanmıştır.
 
2021 Tam Kapalı Tesettür Mayo
Bu sezona damga vuracak Marina mayo likralı tam kapalı mayo kumaşı %100 polyester’dir. Esnek kumaş yapısı ile rahatlıkla hareket edebilmenizi sağlar. Siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti için uygun ücretlerde kaliteli kumaşlardan tasarlandığımız tesettür mayo modellerini sunuyoruz. Bu ürün laboratuvar ortamında testlerden geçirilerek insan sağlığına zararlı etken madde içermediğini kanıtlamıştır.
 

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


27 Nisan Cumartesi-29 Nisan Pazartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

BEDEN :
S
M
L
XL
XXL
3XL
MİKTAR :

Bu Beden Tükendi!

$237.00

$97.77
HEMEN AL $43.02

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER