Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Etek Ucu Desenli Tasarım Fermuarlı Tam Kapalı Tesettür Mayo 4´lü Set Marina Mayo 1982 Siyah

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

705142

RENK :

Siyah

KUMAŞ :

Likralı

DESEN :

Düz

AKSESUAR :

Body ürüne dahil

MEVSIM :

Yazlık

CINSIYET :

Kadın

Siyah renktedir. Likralı kumaş. Sade. Body ürüne dahildir. Yazlık. Kadın.
MARİNA Mayo Tasarım Tam Kapalı Mayo 1982 – Siyah
Marina mayo tasarım tesettür mayo ürünümüz özel kumaştan üretilmektedir. Oldukça dayanıklı ve ince dokuya sahip bir kumaştır. Aynı zamanda su itici apreli sayesinde kısa sürede kuruma imkânı sunar. Kumaşı %100 polyesterdir. Ancak likralı yapısı ile suda kolay hareket etme imkânı sunar. Ürün 4 parçadan oluşmaktadır. Pantolon, tunik, eşarp ve büstiyer olarak tek ambalaj içerisinde bulunmaktadır. Marina mayo tam kapalı mayo modeli S, M, L, XL ve 2XL olarak üretilmektedir. Ürün tam kalıp olduğu için kendi bedeninizi almalısınız. Sizlerin memnuniyeti için özel olarak tasarladığımız tesettür mayo modelimizi en uygun fiyatlarda sunuyoruz. Aynı zamanda dilerseniz kapıda nakit, kapıda kredi artı, banka kartı ve kredi kartına vade farksız 3 taksit seçeneklerimizden faydalanabilirsiniz.  
Ürün; pantolon, tunik, eşarp ve büstiyer olarak 4 parçadan oluşmaktadır.
Kumaş; %100 Polyester
Resimdeki ürünün ölçüleri: Beden: S, Boy: 109 cm, Göğüs: 100 cm, Bel: 96 cm, Basen: 108 cm
Modelin Ölçüleri: Boy: 175 cm, Göğüs: 80 cm, Bel: 60 cm, Basen: 91 cm
Teslimat: Siparişiniz 24 saat içerisinde kargoya verilir.
Klor ve tuzlu sudan etkilenmez.
Su itici apreli.
Ağırlık yapmayan, uzun süreli kullanıma uygun dayanıklılığı ve kırışmama özelliği ile mayo için özel olarak üretilmiş kumaşa sahiptir.
İçeriğindeki likra sayesinde yüzme kolaylığı sağlar.
Kullanılan kumaşlar; Avrupa standartlarında laboratuvarlarda dayanıklılık ve ekolojik testlerden geçerek insan sağlığına zarar verecek madde içermediği tespit edilerek onaylanmıştır.
Tesettür Mayo Modeli
Marina mayo tasarım tam kapalı mayo ürünü siyah renktedir. Ancak tunikte alt kısımda bulunan turuncu renkli etnik desen oldukça hoş duruyor. Sizlere tasarım, kaliteli kumaşlardan üretilen ve bu yaza damgasını vuracak tesettür mayo modellerimizi uygun fiyatlarda sunuyoruz.
 

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


01 Mayıs Çarşamba-03 Mayıs Cuma

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

BEDEN :
S
M
L
XL
XXL
MİKTAR :

Bu Beden Tükendi!

$710.00

$230.99
HEMEN AL $101.64
ETIKETLER