Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Doa Yüzey Temizleyici Arap Sabunu 1000 Ml

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

852274
Evimizde doğayla uyumlu bir temizliğe yer açın.
Doa’nın üstün temizlik gücü şimdi en doğal haliyle evinize geliyor. Temizleme gücünü bitkisel özlerden alan Doa Sıvı Arap Sabunu, doğal sabun bazlı özel formülü ile temizliğin en doğal halini sizlere sunuyor. Doğallığının yanı sıra yüksek temizlik performansı sayesinde de inatçı ve zorlu lekeleri kolayca temizleyen Doa Sıvı Arap Sabunu, evinizde tüm yüzeylerin temizliğinde kullanılabilen sağlıklı ve doğa dostu bir üründür.
Her tip temizlik işinde güvenle kullanabileceğiniz Doa Sıvı Arap Sabunu kullanıldığı yüzeylerde iz ve yapışkanlık bırakmadan ışıl ışıl parlaklık sağlar. Modern şişesi ve sıvı formu sayesinde, kolay ve pratik kullanım sunar. Nostaljik temizliğin vazgeçilmezi yoğun beyaz sabun kokusu ile size de evinizde gün boyu ferahlığın keyfini sürmek kalır.

KULLANIM ALANLARI
Halı, koltuk, cam ve pencere temizliğinde.
Fayans, mermer, taş, ahşap, parke, laminant, cam, ayna gibi sert yüzeyler.
Silinebilir banyo ve mutfak yüzeyleri.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


02 Mayıs Perşembe-04 Mayıs Cumartesi

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$15.00

$7.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver