Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Welıve Reişi Mantarı 60 Capsul Welive3023

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

973877
1 Kapsülde 500 mg Reişi Mantarı Ekstresi bulunur. Ganoderma Lucidum uzak doğu ülkelerinde ölümsüzlük mantarı olarak biliniyor. 2-3 bin yıldır Çin İmparatorları tarafından tüketilerek birçok hastalığa iyi gelmesi sonucu ölümsüzlük mantarı olarak anılan bu mantar türüdür. Reişi Mantarı tüketmenin önemli faydalarından biri bağışıklık sistemini güçlendirilmesine yardımcı olmasıdır. Yapılan çalışmalar sonucunda bu mantar türünün, bağışıklık sisteminin elzem parçalarından biri olan beyaz kan hücrelerinin üzerinde olumlu etkisinin olduğu tespit edilmiştir. İLAÇ DEĞİLDİR. HASTALIKLARIN ÖNLENMESİNDE VEYA TEDAVİ AMACIYLA KULLANILMAZ.KULLANIM ÖNERİSİ: 11 Yaş ve üzeri yetişkinler için günde iki defa 1 kapsülün bol su ile alınması tavsiye edilir.TAVSİYE EDİLEN GÜNLÜK ALIM DOZUNU AŞMAYINIZ.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


25 Eylül Çarşamba-27 Eylül Cuma

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$180.00

$92.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver