Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Puane Aerobin Kumaş Jakar Desenli Beli Lastikli Tesettür Tunik 10442-04 Saks

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1029118

RENK :

Saks

KUMAŞ :

Aerobin

DESEN :

Desenli

AKSESUAR :

Astarsız

KOL :

Uzun Kollu

YAKA :

Dik Yaka

MEVSIM :

4 Mevsim

CINSIYET :

Kadın

KALIP :

Mankenin Giydiği Beden

Saks renktedir. Aerobin. Desenli kumaş. Astarsız. Uzun kolludur. Dik yaka detayı ile kullanışlı modeldir. 4 Mevsim tercih edebilirsiniz. Kadın. Mankenin giydiği beden ölçüsü'dür.
Aerobin kumaştan özenle üretilmiş olan bu tunik, zarif jakar deseniyle dikkat çekiyor. Beli lastikli tasarımı, hem şıklığı hem de rahatlığı bir araya getiriyor, gün boyu konfor sağlıyor. Tesettür giyimde modern bir tarz arayanlar için ideal olan bu tunik, özgün tasarımıyla tarzınızı tamamlıyor ve her ortamda şıklığınızı ön plana çıkarıyor. ürün ölçüleri; göğüs:56 bel:58 basen:62 boy:92 manken ölçüleri boy:168cm,göğüs:85,bel:65,basen:90,kilo:55

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


07 Haziran Cuma-10 Haziran Pazartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

BEDEN :
6
8
10
12
MİKTAR :

Bu Beden Tükendi!

$314.00

$144.99
HEMEN AL $72.50
ETIKETLER