Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Ekonomik Kırk Yama Tafta Seccade Siyah

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

831159

RENK :

Siyah

Siyah renktedir.
Ekonomik Kırk Yama Tafta Seccade - Siyah
Ürünün Özellikleri
Ağırlık: 220 gramEbatı: 114x67 cmParlak Döşemelik Goblen İplikten İmal Edilmiştir.Bebek Mevlüdü Vefat Mevlüdü Umre-Hacc Gibi Cemiyetlerde Dağıtmak İçin Uygundur.Hafif Ve İnce Yapısından Doayı Taşıması Kullanması Kolaydır. Ekonomik Sınıfta Yer Alan Bir Ürünümüzdür Parlak İplikten İmal EdilmiştirAtkısıyla Örgüsü Farklı Renklerde Olan Bir Tür Kumaş Türüdür.Ürünün Kalitesi Ve Fiyatı İçeriğinde Kullanılan İpliğin Kalitesi Kullanılan İplik Gramajına Göre Değişir.
Tafta Nedir ? :Atkısıyla Örgüsü Farklı Renklerde Olan, Bu Yüzden İçindeki Hareket Ettikçe Yanar Döner Etkisi Veren, İpekli Sert Kumaş.Kırkyama (Patchwork) Nedir?, Bir Dönem Yoksul Kesimin Giyim Gereksinimini Karşılamak Adına Çeşitli Bez Parçalarının Bir Araya Getirilerek Ve Değişik Şekillerde Desenler Verilerek Dikilmesi Sonucunda İhtiyaç İçin Yapılan Bir Elsanatıdır. Kimi Zaman Da Masa, Sehpa Veya Yatak Örtüsü Yapmak Amacıyla Aynı Yöntem Kullanılabilir. Yapılması Zor Ve Zaman İsteyen Bir Elişidir. Yamama İşinden Doğan Kırkyama, Günlük Hayatın Bir Zorunluluğu Olarak Gelişme Göstermiştir. Bu Zorunluluk, Farkında Olmadan Bir Sanatı Başlatmıştır. Ayrıca Parça Bohça, Kırk Pare Ve Patchwork Gibi Adları Da Vardır. Kırkyama Çeşitli Kumaşlar Veya Bezleri Birleştirerek Yapılan Bir Örgü Sanatıdır

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


16 Mayıs Perşembe-18 Mayıs Cumartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$26.00

$20.36
HEMEN AL $12.22

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER