Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Lacinia Chıtosan Aloe Vera Serum 2 mlx5 NRM103

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

835235

ÖZELLIKLER :

Miktar: 2 ml

Kaşıntılı, pul pul ve bazı durumlarda iltihaplanan egzamanın en sık görüldüğü yerlerden biriside saç derisidir. Saç derisinde meydana gelen egzamanın en çok rastlanan türü ise kepeğe yol açan seboreik dermatit‘dir. Saçlı deride yuvarlak, kızarık lekelerin oluşması Sedef Hastalığının belirtilerindendir. Kaşıntıya sebep olur, kaşıntı da kanamaya ve saçın ve saç derisinin kurumasına olanak tanır. Kaşıntının önlenmesi ve deforme olmuş saç derisinin onarılması bitki özleri ve vitaminler ile sağlanabilmesi için “Chitosan & Aloe Vera “ serum formüle edilmiştir. KULLANIM ŞEKLİ: Duş esnasında saçınızı yıkadıktan sonra 1 adet serumu saç diplerinize masaj yaparak uygulayınız ve 5-10 dk. bekletiniz. Uygulama sonrası şampuan kullanmadan saçınızı durulayınız.Bu uygulamayı her duş aldığınızda tekrarlayabilirsiniz.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


29 Nisan Pazartesi-01 Mayıs Çarşamba

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$25.00

$10.99