Product Added to Your Cart

X
VIEW CART
CONTINUE SHOPPING

12

DEC'14

 

 

Yıl sonuna yaklaşırken Sefamervede de fırsatlar bitmek bilmiyor. Uygun fiyatlarıyla tesettürlü hanımların vazgeçilmezi haline gelen Sefamerve bu yıla özel son fırsatlarını müşterilerine sundu. İşte bu fırsatlar arasında sizin için derlediklerimiz.

11

DEC'14

 

Birbirinden şık modelleriyle beğeninizi kazanan Sefamerve markası kış aylarında içinizi ısıtacak panço modellerini site üzerinden satışa çıkardı. Tesettürlü hanımların büyük ilgi gösterdiği modeller hem çok şık hemde çok sıcak. Tükenmeden bir gözatın deriz.

09

DEC'14

 

Birbirinden güzel tesettür modellerini takipçileriyle uygun fiyata paylaşan gerek Türkiye'de gerekse dünyada tanınmış markalardan biri olan Sefamerve yalnız kıyafet alanıyla sabit kalmayıp aynı zamanda çanta,aksesuar işinde de çok başarılı.. İşte sizin için seçtiğimiz çanta modellerinden birkaçı.

 

 

08

DEC'14

 

İşte Sefamerve ekibi olarak sizin için hazırladığımız bu haftaki kombinimiz. Toplamda 7 parçadan oluşan kombin hem çok şık hemde çok uygun. Sizde Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmaya hemen başalayabilirsiniz. Üstelik bu fırsatlar sadece bir tık uzağınızda.

 

 

 

03

DEC'14
 
Geçmişte ikiz kardeşler bir örnek giydirilir ve tüm dikkatleri üzerlerine toplarlardı. Şimdilerde ise anne-kız çocuk ve baba-erkek çocuk uyumlu giyim ürünleri de büyük ilgi görmeye başladı. Bir örnek giyinen anne-kızlar tüm şıklıkları ile dikkatleri üzerine topluyor. 
 

02

DEC'14

 

İşte Sefamerve ekibi olarak sizin için hazırladığımız bu haftaki kombinimiz. Toplamda 7 parçadan oluşan kombin hem çok şık, hem çok sıcak, hemde çok uygun. Sizde Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmaya hemen başalayabilirsiniz. Üstelik bu fırsatlar sadece bir tık uzağınızda.

 

 

29

NOV'14

 

Birbirinden güzel tuniklerin ve elbiselerin hergün yenilendiği, en beğendiğiniz ürünlerde sık sık güncelleme yapıdığı şu günlerde Sefamerve'ye bir gözatmanızda yarar var hanımlar. Kışın ağırlığını taşıyan koyu renkler, kışa rağmen cıvıl cıvıl görünen açık renkler ve çk daha fazlası www.sefamerve.com adresinde. Bu haftasonu kombinimizi buyrun birlikte inceleyelim.

 

 

27

NOV'14

 

Hergün birbirinden farklı renk ve desende eşarp modelleri mi görüyorsunuz? Bu eşarpları almak için mağaza mağaza dolaşmaya üşeniyor musunuz? İşte Sefamerve sizibu yüktenkorkuyor. Türkiyenin en büyük tesettür firmalarından biri olan Sefamerve online alışverişlerde ürünü kapınıza kadar getirerek müşteri memnuniyetini en yüksek seviyeye çıkarmayı amaçlıyor. Bizde sizler için birbirinden şık eşarp modellerinden sadece birkaçını bir araya getirdik. Buyrun birlikte iinceleyelim.

24

NOV'14

 

Günden güne büyüyen ve kalitesiyle Türkiyedeki en önemli tesettür markalarından biri olan Sefamerve elbiselerine mutlaka gözatmalısınız. Özellikle elbise ve etek boylarıyla tesettürlü hanımların kurtarıcısı olan Sefamervenin birbirinden şık birkaç elbisesini sizler için biraraya getirdik.

22

NOV'14

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta hazırladığımız iki farklı kombin toplamda 6 parçadan oluşuyor. Tercihini etekten yana kullanan hanımlar için oldukça şık duracak bu kombinleri buyrun birlkte inceleyelim.
 

10

NOV'14

 

Sefamerve Bitti Bitiyor kampanyası dahilinde kullanıcılarına birçok fırsat tanıyor. Bu fırsatları değerlendirerek sezonu siz kapatın. 19.90 TL'den başlayan fiyatlar için ürünleri mutlaka incelemelisiniz. İşte sizin için seçtiklerimiz.

 

05

NOV'14

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta seçtiğimiz kombin 7 parçadan oluşuyor. Tercihini etekten yana kullanan hanımlar için oldukça şık duracak bir kombini buyrun birlkte inceleyelim.

18

OCT'14
 
Günden güne büyüyan sefamerve, şüphesiz online tesettür firmaları içinde en bol çeşide sahip olanı. Hergün onlaraca model güncellemesinin yanısıra stoklarda da sık sık güncellemelere gidiliyor. Sizler için son güncellenen eşarp ve şal modellerini aynı başlık altında topladık. Üstelik tesettür bonelere de değinmeden geçmek istemedik.
 

10

OCT'14

 

Sefamerve günden güne büyüyen tesettür sektöründe yerini korumayı başaran nadir firmalardan. Çizgisini hiç bozmaması ve müşteri memnuniyetine verdiği önem bu şirketi ön planda tutmaya yetiyor. Site içinde de yeniliğe giden Sefamerve en yeniler kategorisiyle yeni ürünlere daha kısa sürede ulaşmanızı kolaylaştırıyor. İşte sizin için seçtiğimiz modellerin birkaçı..

08

AUG'14

 

Yaz sezonu hızla ilerlerken düğün davetiyeleri de gelmeye devam ediyor. Gelinler kadar gelinin arkadaş çevresini de tatlı bir telaş sardı. Düğün için ne giysem? Aradığınız sorunu cevabını bulmanız için sizlere birbirinden güzel  uzun abiye modelleri seçtik.
 

04

AUG'14

 

Tesettür giyiminde şıklığın önemli parçalarından olan tuniklerin kıyafetlerle uyumlu olması ve yeni sezonun modasına uyması bayanların her zaman şık gözükmesine büyük katkı sağlar.


 

 

24

JUL'14

 

Yepyeni ve özgün tasarımlarıyla dikkat çeken Sefamerve ilk tercih olmayı başarıyor. İnternet sitesinden de zevkinize göre alışveriş yapabilir indirimleri kaçırmadan uygun fiyata bu şık Sefamerve eşarplarına siz de sahip olabilirsiniz. Eğer eşarp seçimi için Sefamerveyi tercih ettiyseniz karşınıza istemediğiniz kadar eşarp modeli çıkacaktır.
 

23

JUN'14

 

Bu yıl güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte modellerimizde cıvıl cıvıl renkler hakim  olmaya başladı. Sizler için en çok satan kap modellerimizi tek başlık altında topladık.