Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Cle D´amour Kadın Stick Parfüm 3 Gr - Powdering Fruits (Oryantal) Women - Vegan

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

864493
Modern, cesur ve iddialı kadınların parfümü Powdering Fruits, doğanın sunduğu benzersiz kokuları bir araya getirerek sizi adeta oryantal bir yolculuğa çıkartır. Üst notalarda bergamot, mandalina ve siyah frenk üzümünün taze ve tatlı kokularıyla sizi karşılayan Powdering Fruits; kalp notalarında yasemin, portakal çiçeği ve beyaz çiçeklerin muhteşem uyumuyla parfümü güçlü ve şehvetli bir kokuya dönüştürür. Alt notalarda bulunan amber, parfüme sıcaklık ve baharatlı bir iz katarken, beyaz misk ve vanilyanın tatlılığı parfümün oryantal kompozisyonunu güçlendirir. Bu benzersiz parfümün cazibesine dayanamayacaksınız. Üst Notalar: (Meyve/Turunçgil) Bergamot, Mandalina, Siyah Frenk Üzümü Kalp Notaları: (Çiçeksi) Yasemin, Portakal Çiçeği, Beyaz Çiçekler Alt Notalar: (Tatlı/Miskli) Vanilya, Amber, Beyaz Misk

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


24 Nisan Çarşamba-26 Nisan Cuma

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$39.00

$24.40

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver