Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Vegan Bambu Çubuklu Oda Kokusu Kiraz Çiçeği Ve Çilek Kokulu 110ml SH0051-01 Renkli

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

990299

RENK :

Renkli

MEVSIM :

4 Mevsim

Renkli. 4 Mevsim tercih edebilirsiniz.
Vegan Bambu Çubuklu Oda Kokusu Kiraz Çiçeği ve Çilek Kokulu 110 ml, ferahlatıcı ve canlandırıcı bir etkiye sahiptir. Yalnızca doğal ve bitkisel içeriklerden üretildiği için vegan yaşam tarzına uyum sağlar. Kiraz çiçeği, tatlı ve romantik bir koku verirken çilek kokusu ferah ve enerjik bir atmosfer oluşturur. Çilek ve Kiraz Çiçeği Oda Kokusu %98 biyolojik formülden yapılması ve hayvanlar üzerinde test edilmemesiyle de öne çıkar. Ayrıca özel tasarıma sahip silindir kutusu ve promosyon sürpriz hediyeleriyle birlikte teslim edilir.
Tatlı ve Ferahlatıcı Kokular: Kiraz çiçeği ve çilek esansları, evinizde tatlı ve ferahlatıcı bir koku yayar. Bu sayede yaşam alanlarınıza keyifli bir ambiyans katar.
Çubuklu Tasarım: Ürün, özel tasarlanmış çubukları sayesinde esansı yavaşça yayarak uzun süreli bir koku deneyimi sunar.
Kolay Kullanım: Çubukları şişeye yerleştirerek ürünü kolayca kullanabilirsiniz. Esansın yayılma hızını kontrol ederek istediğiniz yoğunluğu ayarlayabilirsiniz.
Estetik Tasarım: Şık şişesi ve doğal çubuklarıyla ev dekorasyonunuzu tamamlarken aynı zamanda hoş bir görsel unsur ekler.
Uzun Süreli Koku: Çubuklu tasarımı sayesinde esansın kokusu uzun süre kalıcı olur, böylece yaşam alanlarınızı sürekli olarak hoş bir kokuyla doldurur.
Bambu Çubuklu Kiraz Çiçeği ve Çilek Oda Kokusu, zararlı kimyasal maddeler kullanılmadan üretilmektedir. İçerisinde silikon ve paraben yer almaz. Ürünün rengiyse bitkisel esanslardan elde edilmektedir, herhangi bir boya içermemektedir. Her yaşam tarzına uyum sağlayan aromalı vegan oda kokusu, kolay kullanımıyla da öne çıkan bir üründür. Bunun için yalnızca bambu çubuklarını şişeye yerleştirmek ve kokunun kendiliğinden dağılmasını beklemek yeterli olur. Şık görünümü sayesinde dekorun bir parçası haline gelen bu ürün, varlığını uzun süre hissettirerek ortamı tüm kötü kokulardan arındırır.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


06 Mayıs Pazartesi-07 Mayıs Salı

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$58.00

$31.99
ETIKETLER