Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Lavander Garden Lavanta Kokulu Vegan Soya Wax Altın Metal Kapaklı Kokulu Bardak Mum 120gr SH0065-01 Renkli

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

990294

RENK :

Renkli

MEVSIM :

4 Mevsim

Renkli. 4 Mevsim tercih edebilirsiniz.
Lavanta Kokulu Vegan Soya Wax Altın Metal Kapaklı Bardak Mum 120 gr doğal ve bitkisel içerikler kullanılarak özel olarak üretilmiştir. İçeriğinde bulunan lavanta notalarıyla sayesinde sakinleştirici etki gösterir ve stresinizin azalmasına yardımcı olur. Hem iş yerlerinizde hem evinizde kullanabileceğiniz bu ürün, havayı temizleyerek daha huzurlu bir ortam yaratır. Vegan ve bitkisel içerikli olması sayesinde, hayvanlar üzerinde test edilmeden üretilmiştir. Bu sayede vegan soya mumu kullanarak doğayı koruyabilir ve kendiniz için bir iyilik yapabilirsiniz. Soya Wax Mum, doğal ve çevre dostu bir alternatif olan soya balmumu kullanılarak üretilen özel bir mum çeşididir.
Çevre Dostu: Soya balmumu, doğal bir kaynaktan elde edilen ve çevre dostu bir malzemedir. Kimyasal katkı maddeleri içermez, bu nedenle daha sağlıklı bir seçenek sunar.
Yavaş Yanma: Soya balmumu, parafin mumlara göre daha yavaş ve dengeli yanar. Bu, mumun daha uzun süre dayanmasını sağlar ve daha uzun süreli keyifli bir kullanım sunar.
Koku Emme Kapasitesi: Soya balmumu, çevresindeki kokuları kolayca emme kapasitesine sahiptir. Bu nedenle eklenen esansiyel yağlar veya kokular, mumun hoş ve etkileyici bir koku yaymasını sağlar.
%98 biyolojik formül içeren Lavanta Kokulu Mum doğal bir üründür. İçeriğinde silikon ve paraben bulunmadığı için ürün kokusunu solumanın herhangi bir zararı yoktur. Ürün yapımında boya kullanılmadığından dolayı mumların rengi de tamamen doğaldır. Özel tasarlanmış silindir kutusu sayesinde şık bir hediye seçeneği olarak da karşınıza çıkar. Ayrıca, alışverişinize eklenecek sürpriz hediyemizle birlikte yeni ürünlerimizle tanışabilir, alışveriş keyfinizi arttırabilirsiniz. Lavanta Kokulu Vegan Soya Wax Altın Metal Kapaklı Bardak Mum 120 gr sayesinde evinizdeki atmosferi değiştirin ve rahatlamanın keyfini çıkarın.
Soya mumu (soya wax), kronik solunum yolu rahatsızlıkları olanlar için zararsızdır. Soya mumunu diğer mumlardan ayıran bir diğer özellik standart mumlara göre çok daha uzun süre yanmasıdır ve bu açıdan daha ekonomiktir.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


06 Mayıs Pazartesi-07 Mayıs Salı

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$70.00

$38.99
ETIKETLER