Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Kiraz Çiçeği Ve Çilek Kokulu Vegan Soya Wax Altın Metal Kapaklı Bardak Mum 120gr SH0061-01 Renkli

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

990298

RENK :

Renkli

MEVSIM :

4 Mevsim

Renkli. 4 Mevsim tercih edebilirsiniz.
Kiraz Çiçeği ve Çilek Kokulu Vegan Soya Wax Altın Metal Kapaklı Bardak Mum 120 gr, sıcak yaz günlerinde ferahlık hissi oluştururken kış aylarında yaz mevsimine duyulan özlemi dindirir. Çilek kokusu ve hafif çiçeksi kiraz notasıyla harmanlanan kokusu sayesinde her alanda kullanılmaya uygundur. Bitkisel özlerle hazırlanan vegan soya mumu, %98 biyolojik formülü sayesinde doğaya zarar vermeden kullanım sağlar. Hayvanlar üzerinde test edilmemiş olup sağlığı olumsuz etkileyen bir kimyasal maddeye yer vermez. Dolayısıyla evcil hayvanlarınızın ve çocuklarınızın yanında da üründen faydalanabilirsiniz. Soya Wax Mum, doğal ve çevre dostu bir alternatif olan soya balmumu kullanılarak üretilen özel bir mum çeşididir.
Çevre Dostu: Soya balmumu, doğal bir kaynaktan elde edilen ve çevre dostu bir malzemedir. Kimyasal katkı maddeleri içermez, bu nedenle daha sağlıklı bir seçenek sunar.
Yavaş Yanma: Soya balmumu, parafin mumlara göre daha yavaş ve dengeli yanar. Bu, mumun daha uzun süre dayanmasını sağlar ve daha uzun süreli keyifli bir kullanım sunar.
Koku Emme Kapasitesi: Soya balmumu, çevresindeki kokuları kolayca emme kapasitesine sahiptir. Bu nedenle eklenen esansiyel yağlar veya kokular, mumun hoş ve etkileyici bir koku yaymasını sağlar.
Kiraz Çiçeği ve Çilek Kokulu Mum; silikon, boya ve paraben içermeyen bir üründür. Özel olarak tasarlanmış silindir kutusu, dekorasyonunuza modern bir dokunuş katacak şekilde tasarlanmıştır. Altın metal kapağı sayesinde her alana şıklık katan bir yapısı bulunur. Ayrıca, sürpriz hediyeyle birlikte sunulan Kiraz Çiçeği Mum, sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz güzel ve farklı bir hediye seçeneği olacaktır. Uzun süre kullanılabilmesi, aromaterapilere eşlik etmesi ve daha enerjik hissettirmesi sayesinde günün her anında mumun kokusundan faydalanabilirsiniz.
Kronik solunum yolu sorunları olanlar için soya mumu (soya wax) kullanmak güvenlidir. Ayrıca, soya mumları diğer mumlara göre çok daha uzun süre yanarlar ve bu nedenle daha ekonomik bir seçenektir.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


06 Mayıs Pazartesi-07 Mayıs Salı

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$70.00

$38.99
ETIKETLER