Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Kır Çiçekleri Kokulu Vegan Soya Wax Altın Metal Kapaklı Kokulu Bardak Mum 120gr SH0063-01 Renkli

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

990296

RENK :

Renkli

MEVSIM :

4 Mevsim

Renkli. 4 Mevsim tercih edebilirsiniz.
Kır Çiçek Kokulu Vegan Soya Wax Altın Metal Kapaklı Bardak Mum 120 gr güçlü ve ferahlatıcı bir koku karışımına sahiptir. Paçuli, citrus çiçeği sayesinde tatlı bir koku yaymaktadır. Ayrıca içerisinde bulunan sandal, portakal, mandarin, yasemin ve beyaz çiçek esanslarıyla ferahlatıcı bir etki de uyandırmaktadır. Özellikle içinde yer alan misk notalarıyla zenginleştirilmiştir. %98 biyolojik formülü sayesinde vegan ve bitkisel içerikli olan vegan soya mumu, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Böylece ürünü kullanarak doğaya zarar vermez, kendinize daha rahat hissedeceğiniz güzel bir ortam oluşturabilirsiniz.
Çevre Dostu: Soya balmumu, doğal bir kaynaktan elde edilen ve çevre dostu bir malzemedir. Kimyasal katkı maddeleri içermez, bu nedenle daha sağlıklı bir seçenek sunar.
Yavaş Yanma: Soya balmumu, parafin mumlara göre daha yavaş ve dengeli yanar. Bu, mumun daha uzun süre dayanmasını sağlar ve daha uzun süreli keyifli bir kullanım sunar.
Koku Emme Kapasitesi: Soya balmumu, çevresindeki kokuları kolayca emme kapasitesine sahiptir. Bu nedenle eklenen esansiyel yağlar veya kokular, mumun hoş ve etkileyici bir koku yaymasını sağlar.
Estetik Tasarım: Bardak içerisindeki mum, hem dekoratif bir öğe olarak hem de işlevsel bir ambiyans yaratıcı olarak kullanılır. Evinize zarif bir dokunuş ekler.
Mum içerisinde silikona, boyaya ve paraben gibi zararlı materyallere yer verilmemiştir. Bu sayede soya wax kokulu mum kullanmanın solunum üzerinde olumsuz bir etkisi bulunmamaktadır. Özel tasarım silindir kutusuyla birlikte sunulan bu ürün, bardak mum hediyelik ürün olarak da tercih edilebilir. Altın metal kapağı sayesinde yakılmadığı zamanlarda dekor için kullanılabilmektedir. Ayrıca sevdiklerinize şık, uzun süre kullanılabilen ve manevi değeri olan bir ürün hediye etmenize de imkân tanır. Satın alımınızda bir sürpriz hediye de gönderilmektedir.
Kronik solunum yolu rahatsızlıkları olanlar için soya mumu (soya wax) güvenlidir. Ayrıca, soya mumu diğer mumlardan farklı olarak çok daha uzun süre yanar, bu da daha ekonomik bir seçenek sunar.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


04 Mayıs Cumartesi-06 Mayıs Pazartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$70.00

$38.99
ETIKETLER