Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Karışık Meyve Kokulu Vegan Soya Wax Altın Metal Kapaklı Bardak Mum 120gr SH0062-01 Renkli

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

990297

RENK :

Renkli

MEVSIM :

4 Mevsim

Renkli. 4 Mevsim tercih edebilirsiniz.
Karışık Meyve Kokulu Vegan Soya Wax Altın Metal Kapaklı Kokulu Bardak Mum 120gr, egzotik bir kokuya sahip olduğu için harika bir mum seçeneğidir. Hem bireysel kullanımlarda hem de hediyelik eşya seçiminde tercih edilebilmektedir. Ürün yapımında kullanılan mango, ananas, mandalina ve ahududu gibi meyveler canlandırıcı bir koku yaymaktadır. Bu notalar sayesinde kokulu soya wax kokulu mum kullanmak kendinizi daha enerjik hissetmenize yardımcı olur. Ayrıca %98 oranında biyolojik formüle sahip olduğu için gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir parçadır. Solunum yolunu olumsuz şekilde etkilemediğinden dolayı istediğiniz her an ürünün keyfini çıkarabilirsiniz.
Çevre Dostu: Soya balmumu, doğal bir kaynaktan elde edilen ve çevre dostu bir malzemedir. Kimyasal katkı maddeleri içermez, bu nedenle daha sağlıklı bir seçenek sunar.
Yavaş Yanma: Soya balmumu, parafin mumlara göre daha yavaş ve dengeli yanar. Bu, mumun daha uzun süre dayanmasını sağlar ve daha uzun süreli keyifli bir kullanım sunar.
Koku Emme Kapasitesi: Soya balmumu, çevresindeki kokuları kolayca emme kapasitesine sahiptir. Bu nedenle eklenen esansiyel yağlar veya kokular, mumun hoş ve etkileyici bir koku yaymasını sağlar.
Estetik Tasarım: Bardak içerisindeki mum, hem dekoratif bir öğe olarak hem de işlevsel bir ambiyans yaratıcı olarak kullanılır. Evinize zarif bir dokunuş ekler.
Bulunduğu alanın her köşesini taze bir havaya kavuşturan kapaklı bardak mum vegan ve bitkisel içeriklere sahiptir. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir ve yapımında silikon, boya veya paraben gibi zararlı maddelere yer verilmemiştir. Özel dizayn edilmiş silindir kutusu zarif bir hediye kutusu olarak da kullanılabilir. Altın metal kapağı olduğundan dolayı yakılmadığı zamanlarda dekorun bir parçası olarak tercih edilebilmektedir. Ayrıca, bu harika kokulu mumun yanında bir adet sürpriz promosyon hediyesi de bulunmaktadır.
Soya mumu (soya wax), solunum rahatsızlığı olan kişiler için güvenlidir. Aynı zamanda, standart mumlardan çok daha uzun süre yanmasıyla da öne çıkar ve bu nedenle daha ekonomik bir seçenektir.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


06 Mayıs Pazartesi-07 Mayıs Salı

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$70.00

$38.99
ETIKETLER