Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Bebek Pudra Kokulu Vegan Soya Wax Altın Metal Kapaklı Kokulu Bardak Mum 120gr SH0064-01 Renkli

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

990295

RENK :

Renkli

MEVSIM :

4 Mevsim

Renkli. 4 Mevsim tercih edebilirsiniz.
Bebek Pudra Kokulu Vegan Soya Wax Altın Metal Kapaklı Bardak Mum 120 gr, evinizde sıcak bir atmosfer yaratmak için özenle hazırlanmıştır. Ferah ve huzurlu bir ortam oluşturmak için bebek pudrası esansları kullanılarak üretilmiştir. Bu vegan soya mumu, bebek pudrası kokusuyla kendinizi sakin bir atmosferde hissetmenize ve dinginleşmenize de yardımcı olur. %98 biyolojik formülü, hayvanlar üzerinde test edilmemiş olması ve zararlı madde içermemesi de pudra kokulu mum tercih etmeniz için bir sebep oluşturur. Yapısında silikon, boya ve paraben içermemesi de doğaya ve sağlığınıza olan duyarlılığınızı yansıtır.
Çevre Dostu: Soya balmumu, doğal bir kaynaktan elde edilen ve çevre dostu bir malzemedir. Kimyasal katkı maddeleri içermez, bu nedenle daha sağlıklı bir seçenek sunar.
Yavaş Yanma: Soya balmumu, parafin mumlara göre daha yavaş ve dengeli yanar. Bu, mumun daha uzun süre dayanmasını sağlar ve daha uzun süreli keyifli bir kullanım sunar.
Koku Emme Kapasitesi: Soya balmumu, çevresindeki kokuları kolayca emme kapasitesine sahiptir. Bu nedenle eklenen esansiyel yağlar veya kokular, mumun hoş ve etkileyici bir koku yaymasını sağlar.
Özel tasarıma sahip olan Pudra Kokulu Mum, altın metal kapaklı bardağı ve silindir kutusuyla birlikte sunulur. Mumunuzun güvenle saklanmasını sağlayan kutusu, ürünü kolayca taşımanızı veya sevdiklerinize özel bir hediye verebilmeniz için de idealdir. Ayrıca, Bebek Pudra Kokulu Soya Wax Mum satın alanlar için bir sürpriz hediye de mevcuttur. Böylece bize ait diğer doğal ve bitkisel ürünlerle de tanışabilir ve yaptığınız alışverişi daha keyifli bir hale getirebilirsiniz.
Soya mumu (soya wax), kronik solunum yolu rahatsızlığı olanlar için zararsızdır. Ayrıca, soya mumu diğer mumlardan ayıran bir özelliği daha vardır: Standart mumlara göre çok daha uzun süre yanar, bu yüzden daha ekonomik bir seçenektir.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


04 Mayıs Cumartesi-06 Mayıs Pazartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$70.00

$38.99
ETIKETLER