Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Fakir Tea N More Çay Makinesi Violet

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

677476

RENK :

Mor

Mor renktedir.
Mutfakların büyük yardımcısı çay makinesinin demlik bölmesinde bulunan filtre sayesinde farklı bir aparata ihtiyaç duyulmadan çay yaprakları çayın içerisine karışmaz. Demlik bölmesinin cam oluşu sebebiyle çayın lezzeti asla bozulmaz.
Otomatik Kapanır
Çay makinesinde bulunan otomatik kapanma özelliği sayesinde kullanıcılar tasarruflu ve güvenli bir deneyim yaşayabilir. Makine içerisindeki su bittiğinde kendini otomatik kapatır ve kullanıcılara ekstra konfor sağlar.
Geniş Kapasite
Demlik kapasitesinin 1.1 litrelik geniş hacmi sayesinde en geniş ailelerin bile kullanımı için ideal bir hizmet sunar. Kullanıcılar bu sayede tek bir demlikle bile misafirlerini kusursuzca ağırlayarak sınıfının en iyi hizmetini sağlar.
Güçlü Yapı
1600 Watt güce sahip çay makinesi, suyu dakikalar içerisinde kaynama noktasına getirerek çay demleme işlemlerinin kolayca gerçekleşmesini sağlar. Kullanıcılar çay makinesinin ısıtıcı haznesi ile yemeklerinde sıcak sularını konforlu bir şekilde kullanabilir.
Ergonomik Tasarım
Makinenin ısı geçirmeyen tutma kolu sayesinde tüm kullanıcı tipleri mutfaklarda ergonomik bir deneyime sahip olur. Şık tasarımı ve tezgahlarda minimum yer kaplayan kompakt yapısı sayesinde çay makinesi ayrıcalıklı bir kullanım oluşturur.
Kolay Temizleme
Çay makinesinin demlik bölümü ve iç filtresi kolay bir şekilde temizlenerek elde yıkamaya veya bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur. Kullanıcılar dilediği zaman ürünü etkili bir şekilde temizleyerek lezzetli çaylarını dilediği her vakit rahatlıkla demleyebilir.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


03 Nisan Çarşamba-05 Nisan Cuma

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$183.00

$98.63

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver