Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Fakir Erica El Mikseri Kırmızı

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

665598

RENK :

Kırmızı

Kırmızı renktedir.
Mutfaktaki birçok işi kas gücü yerine teknolojinin yardımıyla yapmanızı sağlayan mikserler sevdiklerinize ayırmak için daha fazla yaratmanıza olanak verir. Mutfak malzemelerini karıştırma, çalkalama, çırpma ve hamur yoğurma gibi işlemleri kolaylaştıran Fakir Erica Mikser – Beyaz tezgâhlarınızın vazgeçilmezi olmaya adaydır. Fakir marka güvencesiyle tasarım ve teknolojinin bir araya geldiği Erica mikser mutfakta geçirdiğiniz vakti bir eğlence haline getirir.
Fakir Erica Mikserle Hızlı ve Pratik
Erica mikserde beyaz rengin saf ve temizliği sade ve şık bir tasarımla buluşur. Kas gücü kullanmadan ve dolayısıyla fazla yorulmadan çırpma, yoğurma ve çalkalama gibi işleri yapmanızı sağlar. Ergonomik tasarımı kullanımını kolaylaştırır. Ürünün paslanmaz çelik aparatları sağlıklı kullanıcı deneyimini destekler. Sağlamlığı sayesinde uzun yıllar kullanılabilen ürün size zaman mutfakta zaman kazandırır.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


25 Nisan Perşembe-27 Nisan Cumartesi

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$96.00

$56.94

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver