Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Fakir Blackjet Saç Kurutma Makinası Siyah Kırmızı

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

677469

RENK :

Siyah Kırmızı

Kırmızı renktedir.
Malzeme/Materyal: Plastik
Ürün Tipi: Difüzörsüz
Güç: 2000 Watt
Islak saçları kurutmaya ve onlara şekil vermeye yarayan saç kurutma makinelerinin sadece görsel açıdan değil sağlık açısından da oldukça önemli bir yeri vardır.
Banyo sonrasında ıslak saçlarla dışarı çıkmak migren, sinüzit gibi rahatsızlıkları tetikler.
Estetik görünüm için de iyi bir kurutma makinesi herkesin ihtiyacıdır. Banyo sonrası ıslak bırakılan, kendi kendine kuruyan saçlar çok kabarır ve istenmeyen kötü bir görüntü yaratır. Doğru ve kaliteli bir saç kurutma makinesi saçlarınızı elektriklendirmeden hızlı bir şekilde kurutur.
Aradığınız tüm özellikleri barındıran Fakir Black Jet Perfection 2000W Saç Kurutma Makinesi, saçlarınızı yıpratmadan hızlı ve sağlıklı bir şekilde kurutmanıza imkan sağlar. Evlerde banyolarınızın vazgeçilmezi olmaya aday bu ürün aynı zamanda kuaförlerin de bir numaralı tercihidir.
Ürünün Başka Ne Özellikleri Var?
• Soğuk fön düğmesi vardır. Saçlarınızı yıkadıktan sonra makinenin soğuk hava üfleme özelliğini kullanarak saçlarınıza daha kalıcı şekil verebilir ve saçlarınızın kabarmasını önleyebilirsiniz.
• 2 kademeli ısı ayarı özelliği ile saçlarınızı yüksek ısıya maruz bırakmadan kontrollü bir şekilde kurutabilirsiniz.
• Dar fön başlığı aparatı bulunur. Bu başlık sayesinde kuaföre gitmeye gerek kalmadan evinizde saçlarınıza kolayca fön çekebilirsiniz.
• Pratik asma halkası vardır. Banyonuzda veya kuaför salonunuzda makineyi kolayca asarak yer tasarrufu sağlarsınız.
Ürünün Teknik Özellikleri
• Güç: 2000 W
• Voltaj: 220 - 240 V
• Hız Ayarı : 2 Kademe
• Isı Ayarı: 2 Kademe
• Rengi: Siyah - Kırmızı

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


01 Mayıs Çarşamba-03 Mayıs Cuma

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$102.00

$39.65

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver