Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Kayısı Çekirdeği Özlü Ölü Deriden Arındıran Yenileyici Peeling Epilasyon Sonrası Vücut Peelingi Batık Çilek Bacak Onarıcı

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

987135
Kayısı Çekirdeği Özlü Ölü Deriden Arındıran Yenileyici Peeling (Epilasyon Sonrası Vücut Peelingi Batık & Çilek Bacak Onarıcı)
 
Kayısı Çekirdeği Özlü Canlandırıcı, Nemlendirici, Besleyici Ve Ölü Deriden Arındıran Yüz ve Vücut Peelingi (Batık & Cilt Yenileme)
 
İçerdiği kayısı çekirdeği granülleri ve lactic acid ile cildinizi temizlemeye, ölü hücrelerden arındırmaya, cildi dengelemeye, nemlendirmeye ve makyaja hazırlamaya yardımcı olur. Cildin sağlıklı görünüm kazanmasını ve bu görünümün düzenlenmesini destekler. Kayısı çekirdeği cilt sıkılaşması için önemli bir maddedir.
 
Foryougold Kayısı Çekirdeği Özlü Peeling;
Canlandırır, Nemlendirir, Yeniler. Kayısı Peeling Ölü Deriden Arındıran Yüz ve Vücut Peelingi 150ml içerdiği Niacimide ile cildin daha parlak ve canlı görünmesini sağlamakla birlikte akne ve sivilcenin yol açtığı kızarıklıkların azaltılmasını sağlar. Aynı zamanda hassas ciltlerde ortaya çıkan kızarıklık, tahriş gibi sorunların ortadan kalkmasını sağlar. Güneş lekeli görünümün azalmasını sağlar ve ciltteki ton farklılıklarını eşitlenmesine destek olur. İçerdiği; Hyaluronic asit sayesinde cildin kolajen üretimini destekleyerek kırışık görünümünün düzenlenmesine yardımcı olur ve onarıcı etkisiyle yaşlanma etkilerini geciktirmeye neden olur. İçerdiği Arbutin ile kahverengi lekeler ve ciltte güneş hasarı endişesi olan ciltlerde etki etmektedir. Cildin temiz ve parlak hale gelmesinin yanı sıra cilt tonunu eşitleyen özel formüller barındırmaktadır. Özellikle güneş sonrası kullanımlarda içerdiği lactik asit sayesinde ölü hücreleri temizleyerek cildin gözeneklerini açar. Güneş Sonrası kullanıma uygundur.
Güneş Lekelerini gidermeye yardımcı olur.
Parlak ve Canlı görünüm sağlar
Cildi beslemeye ve yenilemeye yardımcı olur
Ölü hücrelerden arındırmaya yardımcı olur
Cilt tonunun dengelenmesine yardımcı olur
Sivilce ve akne oluşumunu engellemeye yardımcı olur
Ciltte homojen ve hızlı emilim gösterir.
Tüm cilt tipleri için uygundur.
 
Kullanım Önerisi;
Yeterli miktarda Foryougold Kayısı Özlü Peeling'i cildinize homojen bir şekilde masaj ile uygulayınız.
Kayısı Granüllerinin cildinize peeling yapmasına izin veriniz.
Ardından bol su ile durulayınız.
       Kayısı peelingi batıklar ve çilek bacak onarımı için nasıl kullanılır?
Genel olarak batıklar ağda epilasyon veya jilet sonrası oluşur bunun nedeni cildinizin peeling işleminden geçmeden uygulamanın yapılmış olmasından kaynaklanmaktadır.
Özellikle epilasyon uygulamasına girmeden önce peeling uygulanmaz ise lazer ışınları batık bölgesinde ışığı dağıtmasından dolayı başarısız bir seans geçirmenize neden olabilir. Batık şikayeti olmayan kişilerde de kullanıma uygundur.
·        Batıklar için en doğru Kullanım Önerisi: Epilasyon, ağda veya jilet vs her uygulama öncesi Bolca nemlendirilmiş cilt yüzeyine bir miktar Kayısı Çekirdeği Peeling uygulayın dairesel yumuşak hareketler ile masaj yaparak cansız derinin ciltten uzaklaştırılmasını sağlayın ve bol ılık su ile durulayın. Haftada en fazla 2 defa uygulanması tavsiye edilir. Banyo da kese ile uygulanarak yapılmalıdır.
İşlem sonrası ılık su ile yıkanır ve sabun vs kullanılmaz ilk etapta yağlı hissi bırakmış gibi hissettirir fakat bu yağlılık hissi en fazla 3 dk içinde nem dolu bir cilt elde etmenize yardımcı olur… Yağlılık hissinden uzaklaşır yerini yumuşacık parlak bir cilde bırakır.
Not: Ürünlerimiz hijyenik ürünler olduğu için ambalajı açılan ürünün iadesi kabul edilmemektedir.
 
For You Gold Kayısı peeling
ICERIK/INGREDIENTS:
Aqua, Carbomer, Betaine, Prunus Armeniaca Seed Powder, Triethanolamine, Lactic Acid, Tocopherol, Niacinamide, Propylene Glycol, Arbutin, Glycerin, Hyaluronic Acid, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Parfum, Citric Acid, Panthenol, Caffeine, Pisum Sativum Extract, Rubus Fruticosus Leaf Extract, Allantoin, Rubus Idaeus Leaf Extract, Polysorbate 20, Edta, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.
 

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


06 Mayıs Pazartesi-07 Mayıs Salı

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$86.00

$43.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver