Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

For You Gold Seramik Maske Gözenek Sıkılaştırıcı -Akne karşıtı

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

641775

ÖZELLIKLER :

Miktar: 100 ml

Cildi derinlemesine temizleyerek, yağlanmadan ve parlaklıktan kurtulmanızı sağlar. Cildinizin ihtiyacı olan bakımı sağlayarak cilt tonunu eşitler ve lekeleri giderir. · Gözenekleri sıkılaştırır, · Kırışıkların azalmasına yardımcı olur, · Gözaltı torbalarını azaltır, · Cildi temizler, · Aşırı yağlı ciltler için yağlanmayı azaltır, · Sivilce ve sivilce izlerini azaltır, · Siyah noktaları giderir, · Cildi ölü derilerden temizler, · Cilt lekelerini açar. · Yaz aylarında oluşan cilt lekelenmesine, siyah noktaya iyi gelen maskenin en önemli özelliği evde uygulayabiliyor olmanız. Kuru, yağlı ve akneli bir cilde sahip olanlar seramik maskesini kolaylıkla uygulayabilir. Ciltte oluşan kızarıklığa, sivilceye, siyah noktalarda etkilidir. İçerisinde kimyasal ürün barındırmaz. · Ciltte oluşan fazla yağın kaybolmasını sağlar, · Cildin dış etkenlerden dolayı deforme olmuş bölgelerini onarır, · Ciltteki pigment bozukluklarını iyileştirir ve rengi orijinal cilt rengine döndürür, · Cildinizde oluşan sivilce ve akne gibi cilt sorunlarını ortadan kaldırır, · Cilt gözeneklerine yapışan mikropları yok eder, · Ciltteki tıkalı olan gözenekleri açar, · Güneş lekelerini ortadan kaldırır. Cildinize düzenli uyguladığınızda farkı görebilmeniz mümkün olacaktır. Seramik maske güneş lekeleri, sivilce problemleri, yağlı ciltler, siyah noktalar ve cilde canlılık vermek için kullanılıyor. Seramik maske akneli, sivilceli ve siyah noktalı ciltlere iyi geliyor. Ciltte oluşan sivilce ve aknelerin önüne geçmek, cilde ferahlık vermek ve cildi sıkılaştırmak adına ilk sıralarda gelen bir maske türüdür. Cildi besler ve onarır. Seramik maske düzenli kullanım sonucunda etkisini gösterir.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


03 Mayıs Cuma-06 Mayıs Pazartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$52.00

$47.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver