Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Derminix Pink Glow Soyulabilir Maske 100 ml 344413

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

841574
İçeriğindeki Greyfurt özü sayesinde gözenekleri arındırır, cildi kurutmadan detox etkisi sağlar.
Mat görünümü destekler. Parlamayı kontrol altına almanızda yardımcı olur.
 
Ürün boyutu: 100 ml
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Derminix Pink Glow Detox Etkili Soyulabilir Maske (Peel-Off Mask) İçindekiler
Aqua, Polyvinyl Alcohol, Alcohol Denat., Glycerin, Propylene Glycol,Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin,Panthenol, Tocopheryl Acetate ,Retinol, , Citrus Grandis (Grapefruit) Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Lycium Barbarum Fruit Extract, Mica,Titanium Dioxide
 
Derminix Pink Glow Detox Etkili Soyulabilir Maske (Peel-Off Mask) Kullanımı
Greyfurt Özlü Detox Etkili maskeyi, temiz ve kuru cildinize yeterli miktarda alarak tabaka halinde uygulayınız. Normal ciltlerde 15 dakika, yağlı ciltlerde 20 dakika bekletiniz. İşlem sonrası maskeyi soyarak çıkarınız ve cildinizi ılık su ile durulayınız. Uygulama sonrası cildinize uygun nemlendirici kullanabilirsiniz.
 
UYARI 
Çok hassas ve alerjik cilt tiplerinde, uygulanacak bölgenin bir kısmında maske test edilmelidir. Haricen kullanılır. Göz ile teması halinde bol su ile yıkayınız. Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. 3 yaş altı çocukların kullanımı için uygun değildir. Beklenmeyen bir etki görüldüğünde doktorunuza danışınız. Ürün içeriğindeki herhangi bir maddeye karşı hassasiyeti olan kişilerin kullanması tavsiye edilmez.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


29 Nisan Pazartesi-01 Mayıs Çarşamba

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$18.00

$12.19

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver