Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Sema Serisi Hediyelik Kadife Kaplı Sandıklı Kuranı Kerim Seti Bordo 4897654305176

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1026052
Sandık Özellikleri
Kadife Kumaş Kaplıİç Kısmında Varak Görünümlü Kabartmalı Esmaül Hüsna Allah'ın İsimleriDış Kısmında Pleksi Allah Lafız ve SüslemelerSürgülü Sandık KilidiÜst Kapağın Geriye Düşmesini Engelleyen KurdelaEbat: 28 x 19.5 x 9 cmAğırlık: 790 gram
Kuranı Kerim Özellikleri
Kadife Kumaş KaplıArapçaDiyanet OnaylıOrta Boy (24.5 x 17 cm)Bilgisayar HatlıKarekodluPleksi Allah Lafız ve SüslemeliAğırlık: 1040 gram
Bu set, Kuran-ı Kerim'i korumak ve saklamak için özel olarak tasarlanmış bir sandık içermektedir. Sandık, dayanıklı malzemelerden yapılmış ve bordo kadife ile kaplanmıştır, böylece estetik bir görünüm sunar ve değerli içeriği güvenli bir şekilde korur.
Sema Serisi Hediyelik Kadife Kaplı Sandıklı Kuran-ı Kerim Seti, evinizde veya çalışma ortamınızda dinî bir atmosfer oluşturmak için de kullanılabilir. Setin estetik tasarımı, göz alıcı görünümü ve değerli içeriğiyle dikkat çeker. Ayrıca, özel günlerde veya dini kutlamalarda sevdiklerinize anlamlı bir hediye sunmak istediğinizde de bu seti tercih edebilirsiniz.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


27 Mayıs Pazartesi-29 Mayıs Çarşamba

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$385.00

$176.99