Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Kuranı Kerim Satıraltı Ve Renkli Türkçe Okunuşlu Kuran Cami Boy Haktan Yayınları

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

830478
Özellikler:
Kitap Kuranı Kerim Satıraltı Kelime Türkçe Okunuşu Hat Bilgisayar Hatlı - Transkriptli - Tecvidli Yayınevi Haktan Yayın Dağıtım Kağıt - Cilt Sarı Şamua - Ciltli - Lüks Cilt Sayfa - Ebat 624 sayfa - 25x34 cm - Cami Boy Yayın Yılı 2016
1,968 gr. Haktan Yayınevi tarafından hazırlanan Kuranı Kerim Satır Altı Kelime Türkçe Okunuşlu Kuranı Kerim kitabını incelemektesiniz. Kuranı Kerim Satır Arası Latince Türkçe Okuyuşlu Kuran kitabı hakkında yorumları okuyup kitabın konusu, özeti, fiyatı, satış şartları hakkında bilgiyi geniş bir şekilde edinebilirsiniz. Yaratan Rabbinin adıyla oku . O, insanı " alak " dan yarattı. Oku, Senin Rabbin en cömert olandır. Alak 1-2 KURANI KERİM VE SATIR ALTI TÜRKÇE OKUNUŞLU, LATİNCE OKUNUŞLU SATIR ALTINDA TÜRKÇE - LATİNCE OKUNUŞ BİLGİSAYAR HATLI - ÇOK KOLAY OKUNAN HAT ARAPÇA KELİMENİN TÜRKÇESİ AYNI RENKLE BELİRTİLMİŞ TAM 7 AYRI RENK TRANSKRİPTLİ TECVİDLİ ARTIK KURANI ÖĞRENEMEMEK OKUYAMAMAK MAZERET OLMAKTAN ÇIKTI BU KURANI KERİM İLE HERKES KURANI KERİM OKUYABİLECEK Her insan Kur’an Okumayı Öğrenebilir ve hellip; Günümüz teknolojisi bu konuda da insanların hizmetine birçok ürünler sunmaktadır. İnteraktif cd’ler, internet, kasetler, elifba kitapçıkları gibi çok çeşitli imkanlar vardır. Her şeye rağmen Kur’an-ı Arapçasından okuyamayanlar için hazırlanmış olan bu eserde, her kelimenin altında gösterilen transkripsiyon işaretlerine riayet edildiği zaman, daha az yanlışsız okunacaktır. Bu çalışma kitabımız Kur'an-ı Kerim'in okunuşunu kolaylaştırarak öğrenmek isteyen herkese yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır. ÖNSÖZ Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla... Allah’a hamd olsun. O’nun Peygamberine, al ve ashabına selam olsun. Bu yolda değerli çalışmaları ile hizmetimizi kolaylaştıran âlimlerimize, hocalarımıza Rabbimiz rahmet etsin. Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerimi okuma, anlama ve insanlığa sunduğu mesajları kavrayıp yorumlama ile ilgili bugüne kadar birçok çalışma yapılmıştır. Yapılan bu çalışma da bunlardan biridir. Bu çalışma, kulluk kitabımız Kur’an-ı Kerim’i doğru bir şekilde Arapçasından okuma, her şeye rağmen okuyamayanlar için Türkçesinden okuma amaçlı hazırlanmıştır.Kısacası,biz bu çalışmayla herkesi Kur’an’la buluşturmayı hedefledik. MUHTEVA Kapsamlı bir çalışma sonucu hazırlanan bu Kur’an-ı Kerimde; Arapça Hat, Türkçe okunuş, Bu çalışmanın en bariz özelliği, okuyucuyu Arapça Hat, Türkçe okunuş ile bire bir yüzyüze getirmesidir. HATIRLATMA: Asıl olan Kur’an’ı Arapçasından okumaktır.Her şeye rağmen Arapçasından okuyamayanlar için her kelimenin altında gösterilen Transkriptsiyon işaretlerine uyulduğu takdirde daha az yanlışsız okunacağını hatırlatırız.Çalışmamızı yaparken büyük bir titizlik göstererek hataları asgariye indirmeye gayret ettik. Buna rağmen ehil olanların yapacakları tenkitler, eksikliklerimizin giderilmesinde bizlere yol göstereceğini ve bunun için onlara duacı olacağımızı ifade etmek isteriz.Çalışmak bizden başarı ise Allah’tandır. (satır arası türkçe okunuş, Latince okuyuşlu, Latince okunuşlu satır altı kelime meal, Türkçe okunuşlu kelime meal, cami boy satır arası okunuşlu meal, cami boy satır arası kelime meal üçlü, cami boy latince kuran. rahle türkçe okunuşlu kuranı kerim)

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


27 Mart Çarşamba-29 Mart Cuma

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$244.00

$190.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver