Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Bütün Yönleriyle Tesettür

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

514887

ÖZELLIKLER :

Yazar: Ahmet Yüksek Dil: Türkçe Yayın Evi: Ravza Yayınları Baskı: 2 EAN: 9786054818501 Cilt Durumu: Karton Kapak Ebat: 16,5 x 23,5 Kağıt Türü: Kitap Kağıdı Sayfa Sayısı: 325 Basım Yılı: 2018

TÜR :

Kültür Kitapları

Tesettür İslami bir görevdir. Bu görev zamanımızda devamlı ihmaller ve baskılarla tökezleyip hedefini bulamadı. Ne minberlerde ne kürsülerde ne de yetkili ve sorumluların toplantılarında yer buldu. Açıkların yangınıyla yanarken şimdi de; hedefinden sapmış kapalıların yangını evimizi sardı. Her yer çıplakların ve kapalı çıplakların gösteri mekanları oldu. İslamsal kapalı çıplaklar " yamuk pim" gibi avucumuza kaldı. Bu yamukluklar rayına ve hedefine girmeyecek kadar büyüdü. Zina suç olmaktan çıkartıldı da; herkes "iyi günlere doğru ilerliyoruz" iddiasında. Ya Rabbi!.. Yok mu bu karanlık günlerin bir ışığı... kehf ashabının sığınabildiği kadar bir mağarası...

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


06 Mayıs Pazartesi-07 Mayıs Salı

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$12.00

$8.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER