Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Slim Jel Slim Gel Selülit Jeli Ve Çatlak Oluşumunu Azaltmaya Yardımcı Çatlak Kremi Çatlak Seti

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1011112
Çatlak Önleyici Bakım Krem- Hamilelik & Doğum SonrasıÇatlak Bakım Kremi
For You Gold Çatlak Bakım Kremi, doğum, spor veya anikilo değişimlerinin sebep olduğu çatlaklar ile mücadele etmede fayda sağlar.Doğal kaynaklı içerikler kullanılarak formüle edilmiştir.
Vücutta oluşan çatlaklara karşı bakım sağlar.
•             Daha sıkıve daha elastik bir cilt elde etmenize ve çatlakların pürüzlülüğünü önemliölçüde azaltmanıza katkı sağlar.
•             Cildinesnekliğini ve nemini arttırmaya yardımcı olur.
•             Hamilelikve Doğum Çatlak İzleri, Hızlı Kilo Alma-Verme İzleri ve Sporcu Lekeleriningiderilmesine yardımcı olabilir.
•             Tüm cilttipler için uygundur. Günlük kullanıma uygundur. Hamile ve emzirenannelerimizin kullanımına uygundur.
Cilde Faydaları Nelerdir?
•             İçerisindebulunan Collagen + Hyaluronic Acid, çatlak kremleri, genellikle A, C ve Evitaminleri, hyaluronik asit, retinol, kolajen ve elastin gibi bileşenleriçermektedir. Bu bileşenler cildin doğal yenilenme sürecini hızlandırarak,cildi nemlendirir ve cildin elastikiyetini artırmaktadır.
•             İçerisindebulunan Panthenol, cildi koruyarak bariyer görevi görebilir.Cildi besler vecanlandırmaya yardımcı olur. Böylece kaşıntı, kızarıklık, kuruluk gibiproblemlerin azalmasında yardımcı olabilir.
•              İçerisindebulunan Kakao Yağı;doğal bir nemlendiricidir cilt elastikiyetini arttırır.Yağ cildin nemini korumasına yardımcı olacak şekilde bir bariyer görevi görür.Güneş koruyucu ile birlikte doğal bir bronzlaştırıcı olarak tercih edilebilir.Bu sayede cilt tonunun eşitlenmesinde yardımcı olmaktadır. Kakao yağının birdiğer yaygın kullanımı ise yara ve çatlak izlerinin iyileştirilmesi içinoldukça faydalıdır.
•              İçerisindebulunan Cocos Nucifera Yağı- Hindistan Cevizi Yağının faydaları doğalnemlendiricidir. Peeling Etkisi Vardır. Vücut Losyonu Olarak Kullanılabilir.Cildi Besler. Cilt Temizleyici Olarak Kullanılabilir. Vücuttaki ÇatlaklarlaMücadele Eder.
•             İçerisindebulunan Triticum Vulgare Tohum Yağı, temel olarak cilt bakımı için kullanılanbuğday yağı, göz altı morlukları, sivilceler, kırışıklıklar, cilt kuruluğu veselülit için de oldukça etkili bir bakım ürünüdür.
Nasıl Kullanılır?
For You Gold çatlak bakım kreminin göğüsler,göbek, karın, kalça, omuzlar bacaklar ve basenler gibi risk taşıyan ya daçatlak görünümünün ortaya çıktığı alanlara masaj yapılarak günde en az bir defauygulanması önerilir.
Çatlak Kreminin sürekli ve düzenli kullanımı, en iyisonuçları elde edebilmek için oldukça önemlidir.
Cilde göğüsler, karın, kalça ve basenler masaj yaparak en azgünde bir defa uygulanması tavsiye edilir. Ürünü parmak uçlarınızda önce küçükalanlara nazikçe masaj yaparak uygulayınız.
Uygulamaya tamamen emilene kadar devam ediniz.
Ürünün tamamı emildikten sonra ovalamayı bırakınız,gereğinden fazla ovalamayınız.
 
Ürün içeriği:
Aqua, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Ceteareth-25,Glycerin, Propylene Glycol, Theobroma Cacao Seed Butter, Cocos Nucifera Oil,Triticum Vulgare Germ Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Parfum, Phenoxyethanol,Collagen, Hyaluronic Acid, Tocopherol, Panthenol
Uyarılar:Ürünü gün ışığından uzak, serin, kuru veambalajında muhafaza ediniz. İçerisindeki herhangi bir bileşene alerjiniz varise ürünü kullanmayınız. Göz ile temasında bol su ile durulayınız. Çocuklardanuzak yerde tutunuz.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


06 Mayıs Pazartesi-07 Mayıs Salı

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$129.00

$64.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver