Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Peptide 9 Göz Çevresi Kremi – Göz Çevresi Bakım Kremi Yaşlanma Ve Kırışıklık Karşıtı, 20 Ml 1003-01 Beyaz

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

987386

RENK :

Beyaz

MEVSIM :

4 Mevsim

Beyaz renktedir. 4 Mevsim tercih edebilirsiniz.
Ürün Bilgileri
*Göz çevresinde oluşan kırışıklıklar, ince çizgiler ve tüm yaşlanma belirtilerine karşı özel olarak formüle edilmiş yoğun nemlendirici göz çevresi ve bakım ürünüdür.
*Bileşiminde bulunan kafein ile göz çevresine canlı bir görünüm verir ve göz altındaki torbalanmanın ve koyu halkaların görünümünün azalmasına yardımcı olur.
Haricen kullanılır. Oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz.
Kullanım Şekli
Temiz cilde yumuşak masaj hareketleriyle uygulayınız.
Tüm cilt tipleri için uygundur.
İçindekiler
Aqua, Hexyldecyl Laurate, Hexyldecanol, Dicaprylyl Carbonate Glycerin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyl- dimethyl Taurate Copolymer, Coco-Caprylate, Butyrospermum Parkii Butter, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Sodium Pca, Panthenol, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aesculus Hippo- castanum Extract, Nigella Sativa Seed Oil, Allantoin, Argania Spinosa Kernel Oil, Royal Jelly Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Xanthan Gum, Polyvinyl Alcohol, Glycolic Acid, Lactic Acid, Polysorbate 20, Calendula Officinalis Flower Oil, Ectoin, Lecithin, Propolis Extract Vitis Vinifera Seed Oil Hypericum Perforatum Oil, Ubiquinone, Caffeine, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7. Acetyl Tetra- peptide-5, Palmitoyl Tetrapeptide-50, Cyclotet- rapeptide-24 Aminocyclohexane Carboxylate, Copper Palmitoyl Heptapeptide-14 Hepta- peptide-15 Palmitate, Palmitoyl Tripeptide-5
ANKARA ÜNİVERSİTESİ TEKNOKENT’TE GELİŞTİRİLMİŞTİR.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


07 Mayıs Salı-09 Mayıs Perşembe

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$126.00

$58.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER