Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Çatlak Önleyici Bakım Krem Hamilelik Doğum Sonrası Çatlak Bakım Kremi

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1011113
Çatlak Önleyici Bakım Krem- Hamilelik & Doğum Sonrası Çatlak Bakım Kremi
 
For You Gold Çatlak Bakım Kremi, doğum, spor veya ani kilo değişimlerinin sebep olduğu çatlaklar ile mücadele etmede fayda sağlar. Doğal kaynaklı içerikler kullanılarak formüle edilmiştir.
 
Vücutta oluşan çatlaklara karşı bakım sağlar.
•             Daha sıkı ve daha elastik bir cilt elde etmenize ve çatlakların pürüzlülüğünü önemli ölçüde azaltmanıza katkı sağlar.
•             Cildin esnekliğini ve nemini arttırmaya yardımcı olur.
•             Hamilelik ve Doğum Çatlak İzleri, Hızlı Kilo Alma-Verme İzleri ve Sporcu Lekelerinin giderilmesine yardımcı olabilir.
•             Tüm cilt tipler için uygundur. Günlük kullanıma uygundur. Hamile ve emziren annelerimizin kullanımına uygundur.
 
Cilde Faydaları Nelerdir?
•             İçerisinde bulunan Collagen + Hyaluronic Acid, çatlak kremleri, genellikle A, C ve E vitaminleri, hyaluronik asit, retinol, kolajen ve elastin gibi bileşenler içermektedir. Bu bileşenler cildin doğal yenilenme sürecini hızlandırarak, cildi nemlendirir ve cildin elastikiyetini artırmaktadır.
•             İçerisinde bulunan Panthenol, cildi koruyarak bariyer görevi görebilir.Cildi besler ve canlandırmaya yardımcı olur. Böylece kaşıntı, kızarıklık, kuruluk gibi problemlerin azalmasında yardımcı olabilir.
•             İçerisinde bulunan Kakao Yağı; doğal bir nemlendiricidir cilt elastikiyetini arttırır. Yağ cildin nemini korumasına yardımcı olacak şekilde bir bariyer görevi görür. Güneş koruyucu ile birlikte doğal bir bronzlaştırıcı olarak tercih edilebilir. Bu sayede cilt tonunun eşitlenmesinde yardımcı olmaktadır. Kakao yağının bir diğer yaygın kullanımı ise yara ve çatlak izlerinin iyileştirilmesi için oldukça faydalıdır.
 
•             İçerisinde bulunan Cocos Nucifera Yağı - Hindistan Cevizi Yağının faydaları doğal nemlendiricidir. Peeling Etkisi Vardır. Vücut Losyonu Olarak Kullanılabilir. Cildi Besler. Cilt Temizleyici Olarak Kullanılabilir. Vücuttaki Çatlaklarla Mücadele Eder.
•             İçerisinde bulunan Triticum Vulgare Tohum Yağı, temel olarak cilt bakımı için kullanılan buğday yağı, göz altı morlukları, sivilceler, kırışıklıklar, cilt kuruluğu ve selülit için de oldukça etkili bir bakım ürünüdür.
 
Nasıl Kullanılır?
For You Gold çatlak bakım kreminin göğüsler, göbek, karın, kalça, omuzlar bacaklar ve basenler gibi risk taşıyan ya da çatlak görünümünün ortaya çıktığı alanlara masaj yapılarak günde en az bir defa uygulanması önerilir.
Çatlak Kreminin sürekli ve düzenli kullanımı, en iyi sonuçları elde edebilmek için oldukça önemlidir.
Cilde göğüsler, karın, kalça ve basenler masaj yaparak en az günde bir defa uygulanması tavsiye edilir. Ürünü parmak uçlarınızda önce küçük alanlara nazikçe masaj yaparak uygulayınız.
Uygulamaya tamamen emilene kadar devam ediniz.
Ürünün tamamı emildikten sonra ovalamayı bırakınız, gereğinden fazla ovalamayınız.
 
Ürün içeriği:
Aqua, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Ceteareth-25, Glycerin, Propylene Glycol, Theobroma Cacao Seed Butter, Cocos Nucifera Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Parfum, Phenoxyethanol, Collagen, Hyaluronic Acid, Tocopherol, Panthenol
 
Uyarılar: Ürünü gün ışığından uzak, serin, kuru ve ambalajında muhafaza ediniz. İçerisindeki herhangi bir bileşene alerjiniz var ise ürünü kullanmayınız. Göz ile temasında bol su ile durulayınız. Çocuklardan uzak yerde tutunuz.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


06 Mayıs Pazartesi-08 Mayıs Çarşamba

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$72.00

$35.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver