Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Beyazlatıcı Cilt Kremi – Aydınlatıcı & Leke Karşıtı, 40 Ml 1008-01 Beyaz

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

987454

RENK :

Beyaz

MEVSIM :

4 Mevsim

Beyaz renktedir. 4 Mevsim tercih edebilirsiniz.
Ürün Bilgileri
*Ciltte oluşan lekelere karşı, cildinizin canlı pürüzsüz ve doğal görünüm kazanmasına yardımcı olmak için özel olarak tasarlanmış cilt bakım kremidir.
*İçeriğinde bulunan Alpha Arbutin, Tocpherol, Glycolic Acid, Diacetyl Boldin eve Ascorbic Acid sayesinde homojen olmayan ten rengi ve hiperpigmantasyonlara karşı, cilt görümünün pürüzsüz bir yapıya kavuşmasını ve bu yapının korunmasını destekler.
Harici kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerde ve serin ortamda muhafaza ediniz.
Kullanım Şekli
1) Yeterli miktarda ürünü temiz ve kuru cildinize, ihtiyaç duyduğunuz bölgelere aşağıdan yukarıya olacak şekilde masaj yapar gibi dairesel hareketlerle uygulayınız.
2) Bu işlemi sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez düzenli tekrarlayınız.
3) Uygulanan bölgeyi bir süre su ile temas ettirmeyiniz.
Tüm cilt tipleri için uygundur.
İçindekiler
Aqua, Alpha-Arbutin, Caprylic/Capric Triglyce- ride, Hexyldecyl Laurate, Hexyldecanol, Dicaprylyl Carbonate, Coco-Caprylate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyl- dimethyl Taurate Copolymer, Diacetyl Boldine, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Lavandula Officinalis Flower/Extract, Phenoxyeth-anol, Caprylyl Glycol, Glycolic Acid, Allantoin, Hypericum Perforatum Oil, Tocopherol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Ubiquinone, Sodium Hyaluronate, Propolis Extract, Ascorbic Acid, Lactic Acid, Argania Spinosa Kernel Oil, Vitis Vinifera Seed Oil.
ANKARA ÜNİVERSİTESİ TEKNOKENT’TE GELİŞTİRİLMİŞTİR.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


08 Mayıs Çarşamba-10 Mayıs Cuma

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$126.00

$48.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER