Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

All Types For Skin Sun Protection Spf 50 Plus Uva Uvb 50 Ml Hyaluronic Acid Co Q10

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

859912
Le Balvo All Types For Skin Sun Protection Spf 50 Plus+ UVA/UVB 50 Ml güneş kremi; Kimyasal ve fiziksel koruyucu filtre içermektedir.UVA ve UVB ışınlarının olumsuz etkilerine yönelik Hyalüronik Asit Koenzim Q10 içermektedir.İz Bırakmaz.Su Bazlıdır.
Kullanımı : SPF 50+ Su bazlı güneş kremi, güneşe çıkmadan 20 dakika önce uygulanır.Özellikle terleme,yüzme ve kurulama sonrasında korumayı devam ettirmek için tekrar uygulayabilirsiniz. Günlük kullanıma uygundur.
çindekiler/Ingredients: Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cyclopentasilo-xane, Caprylic/Capric Triglyceride, Peg-100 Stearate, Stearic Acid, Ceteareth-20, Propylene Glycol, Titanium Dioxide, Dimeticon, Panthenol, Phenoxyethanol, Niacinamide, Hyaluronic Acid, Ubiquinone (Coenzyme-Q-10), Dimethicone, Olea Europaea Fruit Oil, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Chlorphenesin, Parfüm, Disodium Edta.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


29 Nisan Pazartesi-30 Nisan Salı

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$49.00

$42.70

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver