Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Amigurumi Oyuncaklar 6390

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

513721
Ebat:21,6 x 28cm çapında
Amigurumi yani tığ işi tekniği ile yapılan içi dolgulu oyuncaklar
günümüzde oldukça popüler. Bu güzel el yapımı oyuncaklar, çocuk ve bebekler için iyi birer hediye alternatifi olabilir. Bu kitapta, dünyanın farklı yerlerindeki dokuz amigurumi tasarımcısının birbirinden güzel oyuncak tasarımının tarifleri bulunuyor. Her bir tasarımcının kendi stilini yansıttığı bu modeller arasında kedi, tavşan, aslan, fil, geyik, hipopotam, tilki, kaplumbağa gibi hayvanların yanı sıra sevimli oyuncak bebekler de yer alıyor. Kitapta yer alan amigurumi teknikleri ile her bir oyuncağın adım adım açıklandığı tarifler ve birbirinden güzel fotoğraflar sayesinde siz de kendi amigurumi oyuncağınızı kolayca örebileceksiniz.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


29 Nisan Pazartesi-30 Nisan Salı

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$9.00

$7.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver