Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Haroşa Örgü Detaylı Tokalı Atkılı Şapka Türban 26EKM19-01 Siyah Kahverengi

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

744507

RENK :

Siyah Kahverengi

KUMAŞ :

interlok

DESEN :

Örgü Detay

AKSESUAR :

Apolet

MEVSIM :

Sonbahar İlkbahar Kışlık

CINSIYET :

Kadın

Kahverengi renktedir. İnterlok kumaş. Örgü detaylı. Apolet detayları ile hareketlenen modelimiz. Kışlık. Kadın.
Kumaş Cinsi : Şapkası ve atkısı interloktur.
Ürün Özelliği : Kullanım kolaylığı ile topuzunuzu hemen alabilen şapkamız size her mevsim kullanım sağlar. Şapka ve atkısı birleştirilmiştir. Şapkayı kafanıza taktıktan sonra atkısını sağa ve sola doğru atarak boynunuza dolayın.
Yıkama: 30 derecede yıkanabilir. Sıkmadan yıkayın sererek kurutun.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


26 Mayıs Pazartesi-27 Mayıs Salı

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$43.00

$27.49
HEMEN AL $13.74

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER