Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Çarkıfelek Atkılı Tesettür Şapka 566EYLL22ŞAPK-01 Lacivert Beyaz

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

909188

RENK :

Beyaz Lacivert

KUMAŞ :

Triko interlok

DESEN :

Çizgili Düz

AKSESUAR :

Şapkalı Kemerli

MEVSIM :

Sonbahar İlkbahar Kışlık

CINSIYET :

Kadın

Lacivert renktedir. İnterlok kumaş. Sade. Kemerli. Kışlık. Kadın.
BAHAR& KIŞ/TOKALI ATKILI ŞAPKA ŞAL Kumaş Cinsi :Şapkası ve atkısı trikodur/(interloktur). Şalı yani atkısı şapkaya birleşiktir. Ürün Özelliği : HEMEN TAK! VE ÇIK!Topuzunuzu içine alabilen atkılı şapkamız; Bahar&Kış mevsiminin aranan ürünlerindendir.. Kullanımı son derece kolaydır; şapka kafanıza yerleştirdikten sonra ATKISINI/ŞALINI omuzlarınıza atıp kullanın; atkısı omuzlarınızı kapatacak genişliktedir.Atkısı şapkayla ense kısmında birleşiktir. Dilerseniz bu atkıyı çıkarıp ayrı da kullanabilirsiniz, isteğinize kalmış.Sonra şalı boynunuza dolayın;hepsi bu kadar. Yıkama: 30 derecede elde yıkanabilir. EDİTÖRÜN NOTU :Bahar&Kış aylarının vazgeçilmezlerindendir.Sonbahar&Kış aylarında daha çok tercih edilen bir kumaş türüne sahiptir. Fotoğraflarda hiçbir müdahale yoktur. Ürün çekimi yapılır ve yüklenir. Çekimlerden kaynaklı renk değişimlerini en aza indirmek için fotoğraflarda fotoşop kulanmamaktayız.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


01 Mayıs Çarşamba-03 Mayıs Cuma

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$58.00

$23.99
HEMEN AL $10.56
ETIKETLER