Product Added to Your Cart

X
VIEW CART
CONTINUE SHOPPING

18

JUL'14
 
 
Bir kimse tuvalete gireceği zaman üzerinde Allahu Teâla’nın ismi yazılı yüzük ve buna benzer şeyleri bulundurmamalıdır. Tuvalete sol ayakla girilmeli, sağ ayakla çıkılmalıdır. Girmeden önce de şu dua okunmalıdır:
 
*“Allâhümme innî eûzü bike minel hubusi vel habâis.”

 

17

JUL'14
 
 
Sefamerve giyim markası, kalitesi ve orijinal giyim modelleriyle kendisini kapsamlı kitlelere ispat etmiş köklü tek giyim markası olarak yepyeni sezona iddialı giriş yaptı. Kapalı hanımlar amaçlı, farklı bir yer  meydana getiren Sefamerve, kalitesi ve çeşitli giyim modelleriyle bu imajını savunmaya devam ediyor . Tesettür giysi ve kombin modellerinde ilk önce akla gelen markalardan biri olarak her sezonda ilgiyle karşılanıyor. Bugün sizlerle tesettür giysi modellerinin yanında kolaylıkla kombinleyebileceğiniz aksesuarlara gözatmayı hedefliyoruz.

17

JUL'14
 
Efendimizin (s.a.v.) üzerine Salâvat getirmenin fazileti
 
Efendimiz (s.a.v.) buyuruyor: 
 
"Üzerime Salâvat-ı Şerife getiren kimseleri melekler rahmetle anar, meleklerin rahmetle andıkları kimseyi Allah (c.c.) affeder. Allah'ın affetti i kimse için bütün varlıklar rahmet okurlar."
 

16

JUL'14

 

 

Sefamerve bayramda da yine dopdolu yine capcanlı. İndirim fırsatlarını mutlaka değerlendirin. Bayram alışverişinize şimdiden start verin.


 

 

15

JUL'14

 

 
Tesettür giyimin vazgeçilmez parçası olan elbise modellerini Sefamerve, giyim zevkinize göre  tasarlayıp sizlere sunuyor. Yalnız elbiseyle de kalmıyor tunik, ayakkabı ve eşarp modelleriyle de göz dolduruyor.

15

JUL'14

 

 

Diğerleri de ona uymak zorunda kalacaklarsa,yemeği çabuk bırakmamak,daha fazla yemek istemiyorsa bile yermiş gibi oyalanmak  edeptendir.Başkalarının doymasını sağlamak için biraz fazla yemekte de beis yoktur.Özellikle yemek sahibi bu edebi gözetmelidir.

14

JUL'14
 
 
 
 
Tesettür giyimin online adresi Sefamerve.com, Ramazan ayı boyunca sürpriz kampanyalarla çok özel hediyeler sunuyor.
 

14

JUL'14
 
 
 
Köle ve cariye hür bir insanın malı olan, kendilerine ait hakları yok denecek kadar kısıtlı bulunan kadın (cariye) ve erkek (abd) insanlardır..


 
 

04

JUL'14
 

 Ramazan Bayramında Sefamerve'nin birbirinden 

şık tasarımlarıyla stilinizi yansıtın..

 

26

JUN'14
 

 

Dua ilaç, dua merhem tüm can yaralarına.. Yaklaşan Ramazan ayını fırsat bilerek Rahmanın huzuruna koşanlara detaylı ve bir o kadar huzur verici duayı sizler için derledik.
 

 

 

 

 

26

JUN'14
“Ettiğim dua kabul olmuyor.”  Bu cümleyi hayatımızda en az bir kez duyarız. Etrafımızda sürekli dualarının kabul olmadığından yakınan ve hatta bunu isyan etme boyutuna getiren insanlar var. Oysa âyet-i kerimede “Bana dua edin, size cevap vereyim” buyuruluyor.  Peki dualarımız neden kabul olmuyor? 
 

 

24

JUN'14

 

 

 

 
 
 
Eğilerek yükselmenin adıdır Namaz..
 
Namaz en hayati kulluk borcumuz. Efendimizin ifadesiyle ahirette ilk hesaba çekileceğimiz amel. Aynı zamanda namaz hem bu hem de öte dünyada bizim için bir huzur kaynağı. Peki bu huzur kaynağımıza yeteri kadar ehemmiyet veriyor muyuz?
 

 

24

JUN'14

 

Ramazan ayının son on gününde, gece gündüz bir camide kapanıp ibadet etmeye, itikâf denir. Ramazan-ı şerifte itikâf, müekked sünnettir. Ancak itikâf, sünnet-i kifâye olduğu için bir mahallede birkaç kişi itikâfa girerse, diğerlerinin bu sünneti yapması gerekmez. İmkânı olanlar itikâfa girmeli. İtikâf eden, camide yiyip içer, yatar. Abdest için dışarı çıkabilir.

 

24

JUN'14
 

 

 

 

“Oruç nefsinin çektiği yiyecek ve içeceklerden kimi alıkoyarsa, Cenab-ı Hak ona cennet meyvelerinden yedirip cennet ırmaklarından içirir.
 
—  | Hadis-i Şerif, Kenzül Ummal 3/328
 

 

23

JUN'14

                                                                           

 

 

 

Şaşalı bir cümle gibi görünse de aslında sadece iki kelimenin bir araya getirildiği basit bir teorem değil bu.. Ciddi manada üzerinde düşünülmesi gereken, sorular sorarak cevabı bulmaya yönlendiren bir olgu.. Neden zenginliktir kadın? Oysa asırlardır Hz.Adem’e elmayı yedirdiği düşünülen canlıydı kadın.. yüzyıllar boyunca yaşama hakkı tanınmayan, islamdan önce diri diri toprağa gömülen canlıydı kadın..

23

JUN'14

 

 

Gıybetin alelade bir şeymiş gibi her sohbetimize yapıştığı,
 
Allah yolunda harcamaktan ziyade dünya yolunda israfta birbirimizle yarıştığımız bir coğrafyada,
 
Bir dönemler enginliği ile görenlere Allah’ım bu ne kardeşlik dedirten, şimdilerde ise düştüğü uçurumlardan çıkmak için yeni uçurumlardan atlayan müslüman gönüllerde -yani gönüllerimizde-,
 
Günün birinde, şu ayeti duyabilecek miyiz ? ve kendimize gelebilecek miyiz ?
 
Bismillahirrahmanirrahim.
 
“Fe eyne tezhebûn”
— Nereye bu gidiş ?
 

07

JUN'14

26

MAY'14

24

MAY'14

30

APR'14