Produit Ajouté au Panier

X
COMPLÉTER LA COMMANDE
CONTINUER VOS ACHATS

11

DEC'14

 

Birbirinden şık modelleriyle beğeninizi kazanan Sefamerve markası kış aylarında içinizi ısıtacak panço modellerini site üzerinden satışa çıkardı. Tesettürlü hanımların büyük ilgi gösterdiği modeller hem çok şık hemde çok sıcak. Tükenmeden bir gözatın deriz.

10

DEC'14
 
 
“Rabbin kendisinden başkasına asla ibadet etmemenizi, ana-babaya iyi davranmanızı kesin olarak emretti. Eğer onlardan biri, ya da her ikisi senin yanında ihtiyarlık çağına ulaşırsa, sakın onlara “öf” bile deme, onları azarlama, onlara tatlı ve güzel söz söyle.” (İsrâ Sûresi, ayet 23)

09

DEC'14

 

Birbirinden güzel tesettür modellerini takipçileriyle uygun fiyata paylaşan gerek Türkiye'de gerekse dünyada tanınmış markalardan biri olan Sefamerve yalnız kıyafet alanıyla sabit kalmayıp aynı zamanda çanta,aksesuar işinde de çok başarılı.. İşte sizin için seçtiğimiz çanta modellerinden birkaçı.

 

 

08

DEC'14

 

İşte Sefamerve ekibi olarak sizin için hazırladığımız bu haftaki kombinimiz. Toplamda 7 parçadan oluşan kombin hem çok şık hemde çok uygun. Sizde Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmaya hemen başalayabilirsiniz. Üstelik bu fırsatlar sadece bir tık uzağınızda.

 

 

 

06

DEC'14
 
 
Ezanı duyan kimse Kur’an okuyor bile olsa ezana hürmet eder. Ezan okunurken ezana kavlen (söz ile) ve fiilen icabet edilir. Sözle icabet; müezzinin dediklerini tekrar etmekle olur. Fiilen icabet ise, gidip mübarek namazı kılmakla olur. Bir hadis-i şerifte şöyle buyurulur:
 

 

05

DEC'14

 

Namaz kuşkusuz dinimizin en çok  önem verdiği ibadetlerden birtanesi. Bir nevi nimetlerin şükrü  gibi.. Hacca parası olan gitsin, zekatı parası olan versin, orucu sağlığı olan tutsun diyor Rabbimiz lakin namaz, namazı hasta yatağınızda dahi göz ucuyla kılın buyuruyor. İşte bizde Sefamerve ekibi olarak bu gne kadar bilgidiğiniz veya ilk kez öğreneceğiniz pek çok bilgiyi bir araya getirdik.

04

DEC'14

 

Bir hadis-i şerifte Rasûlullah (Sallallâhu aleyhi ve sellem) buyurur ki:
 
“Yedi eve Allah’ın rahmeti inmez:

03

DEC'14
 
Geçmişte ikiz kardeşler bir örnek giydirilir ve tüm dikkatleri üzerlerine toplarlardı. Şimdilerde ise anne-kız çocuk ve baba-erkek çocuk uyumlu giyim ürünleri de büyük ilgi görmeye başladı. Bir örnek giyinen anne-kızlar tüm şıklıkları ile dikkatleri üzerine topluyor. 
 

02

DEC'14

 

İşte Sefamerve ekibi olarak sizin için hazırladığımız bu haftaki kombinimiz. Toplamda 7 parçadan oluşan kombin hem çok şık, hem çok sıcak, hemde çok uygun. Sizde Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmaya hemen başalayabilirsiniz. Üstelik bu fırsatlar sadece bir tık uzağınızda.

 

 

29

NOV'14

 

Birbirinden güzel tuniklerin ve elbiselerin hergün yenilendiği, en beğendiğiniz ürünlerde sık sık güncelleme yapıdığı şu günlerde Sefamerve'ye bir gözatmanızda yarar var hanımlar. Kışın ağırlığını taşıyan koyu renkler, kışa rağmen cıvıl cıvıl görünen açık renkler ve çk daha fazlası www.sefamerve.com adresinde. Bu haftasonu kombinimizi buyrun birlikte inceleyelim.

 

 

28

NOV'14

 

Çocuğumuzu, evimizi, arabamızı nazardan korumak için nazar boncuğu takabilir miyiz? Nazar boncuğu nazardan korur mu?
 

27

NOV'14

 

Hergün birbirinden farklı renk ve desende eşarp modelleri mi görüyorsunuz? Bu eşarpları almak için mağaza mağaza dolaşmaya üşeniyor musunuz? İşte Sefamerve sizibu yüktenkorkuyor. Türkiyenin en büyük tesettür firmalarından biri olan Sefamerve online alışverişlerde ürünü kapınıza kadar getirerek müşteri memnuniyetini en yüksek seviyeye çıkarmayı amaçlıyor. Bizde sizler için birbirinden şık eşarp modellerinden sadece birkaçını bir araya getirdik. Buyrun birlikte iinceleyelim.

26

NOV'14

 

Anne-babanın yüzüne şefkatle bakmak, kişiye hac sevabını kazandırır
 
Anne ve babaya şefkatle bakmak, hac sevabına vesile olur
 

25

NOV'14

 

Hanımlara yönelik tesettür kıyafetlerle sektöre hızlı bir giriş yapan Sefamerve, yapısını günden güne büyütüyor. Mobilya ve bebek kıyafetlerinden sonra şimdi bebek ayakkabılarıyla da dikkat çekiyor. Birbirinden şirin ayakkabılar tam bebeğinizin ayağına göre olacak.. Hem sıcak hem şık bir dokunuş için modellerimizi şimdi inceleyin.

23

NOV'14
 
 
Peygamberimiz (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) buyuruyor:
   Allah ağaçları (bitkileri) pazartesi günü yarattı. (Müslim)
 

 

22

NOV'14

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta hazırladığımız iki farklı kombin toplamda 6 parçadan oluşuyor. Tercihini etekten yana kullanan hanımlar için oldukça şık duracak bu kombinleri buyrun birlkte inceleyelim.
 

21

NOV'14

Ağrı, acı, tahammülü güç ve katlanması zor hâdise ve vak'alar karşısında dişini sıkıp dayanma manalarına gelen sabır; açık-kapalı "Sabırla yardım isteyiniz."(Bakara, 2/45) "Sabredin ve sabırda yarışın"(Âl-i İmrân, 3/200) âyetlerinde ifade edildiği gibi sabrın aynını emir.. 

17

NOV'14

Sıkıntı için;

Sıkıntılı bir anımızda ne yapmamız gerektiği hakkında Peygamber Efendimiz (s.a.v.) şöyle buyurmuştur.
"Bir sıkıntı içine düştüğünüz zaman Hasbünallâh ve ni'me'l-vekîl' deyiniz."(Hadîs-i Şerîf, Kenzü 'l-Ummâl)
 
Kalpteki kötü düşünceler için;
 
Kalbe gelen bozuk düşüncelerden, dindeki şüphelerinden Allahü Teala'ya şöyle diyerek sığınmak sünnettir. 
"Amentü billahi ve resulihi hüve'l-evvelü ve'l-ahiru ve'z-zahiru ve'l-batınu vehüve bikülli şey'in alim"
 

10

NOV'14

 

Sefamerve Bitti Bitiyor kampanyası dahilinde kullanıcılarına birçok fırsat tanıyor. Bu fırsatları değerlendirerek sezonu siz kapatın. 19.90 TL'den başlayan fiyatlar için ürünleri mutlaka incelemelisiniz. İşte sizin için seçtiklerimiz.

 

08

NOV'14

 

Tesettür denildiğinde her nedense akla ilk gelen kadınların örtünmesi oluyor. Oysa Kur'an-ı Kerimde erkeklerinde tesettüründen bahsedilmiş ve örtünmeleri emredilmiştir. Günümüzde  "Erkeğin tesettürü gözkapaklarıdır" kolaylığına kaçanların fazlalığı bu emri yok saymıyor.