Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Retro Tasarımlı Duvar Saati 50 X 50 Mbolddsx50 0266

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

933547
Kalbinizin peşinden gidelim ve evinizi birlikte güzelleştirelim.Ev dekorasyonu günümüzde hayatın vazgeçilmez bir parçası haline geliyor, o halde neden kapalı alanlarımızı sevimli şık eşyalarla doldurmuyoruz?Ev dekoruna moda fikirlerini, tam anlamıyla ifade edecek şekilde sanat biçiminde mükemmel eşleştirir. Basit düz çizgiler ve zengin renklerle sanatsal, romantik ve zarif tarzda yaşam tarzı oluşturur.Zanaatkar tarzı işçiliğe sahiptir. Mutfağınız, oturma odanız veya yatak odası dekorunuz için mükemmel bir ek.Rahatsız etmeyen ve tıklamayan akar mekanizma.Bir adet AA kalem pil gerektirir.(Pil pakete dahil değildir.)Herhangi bir çivi, vida veya küçük duvar kancasına asılır.Ürün 3 mm MDF üzerine son teknoloji HD baskı kalitesi ve el işçiliği ile üretilmektedir.Akrep ve yelkovan farklı renk ve desende olabilir.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


05 Nisan Cuma-08 Nisan Pazartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$131.00

$58.99