Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Satranç Öğren De Gel Metin Özdamarlar

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

518115

ÖZELLIKLER :

Yazar: Metin Özdamarlar Dil: Türkçe Yayın Evi: Eğlenceli Bilgi EAN: 9786050828719

TÜR :

Eğlence-Mizah Dergi ve Kitapları

Mektupla yapılan satranç maçlarını, taşları yiyen bir satranç oyuncusunu, Yavuz Sultan Selim’in mat ettiği şahı, deve üstünde taşsız tahtasız satranç oynayan Arapları, bir turnuvada 10 kilo veren satranç şampiyonunu, 11. Yüzyılda Avrupa’da şövalye olma şartlarını ve satranca dair en kolay yöntemleri bu kitapta bulacaksınız. Satranç oynadıkça hafızanızın geliştiğini hissedecek, satranç oynayan bilgisayarları duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız. Bu kitapta; dünya satranç şampiyonları ile tanışacak, geleceğin satranç şampiyonu olma yolunda ilk adımı atacaksınız... Satranç öğrenmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı... (Tanıtım Bülteninden)

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


06 Mayıs Pazartesi-08 Mayıs Çarşamba

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
 

$6.99
HEMEN AL $6.29

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER