Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Paylaşılamayan Kupa Dünden Bugüne Şampiyonlar Ligi Çağrı Çobanoğlu

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

517964

ÖZELLIKLER :

Yazar: Çağrı Çobanoğlu Dil: Türkçe Yayın Evi: Eğlenceli Bilgi EAN: 9786050826890

TÜR :

Eğlence-Mizah Dergi ve Kitapları

Şampiyonlar Ligi heyecanı her sezon yeniden yaşanıyor. Acaba bu sene kim şampiyon olacak diye merak ediyor musunuz? Bu sorunun cevabı için sezonun bitmesini beklememiz gerekecek ama bundan önceki şampiyonları ve maçlarda yaşanan ilginç olayları merak ediyorsanız bu kitabı okumanız yeterli. Şampiyonlar Ligi'nin 60 yılı aşan tarihinde neler oldu neler… Baba-oğul kupayı kazanan futbolcular ve başkanlar, çocukken alay edilen ama sonra dünya yıldızı olan oyuncular, yazı tura atışıyla tur geçen takımlar, kupayı hiç kazanamayan dünya yıldızları ve savaşırken tankla girdiği şehirde kupa kaldıran bir teknik direktör, finalde 4 penaltı kurtarıp takımına kupayı kazandıran ama sonra elindeki rahatsızlık nedeniyle futbolu bırakan kaleci ve bunun gibi hiç duymadığınız bir dolu olay... İşte bu kitapta bunları öğreneceksiniz! (Tanıtım Bülteninden)

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


22 Mayıs Çarşamba-24 Mayıs Cuma

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
 

$6.99
HEMEN AL $6.29

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER