Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Nasıl Fenomen Oldum Akıl Almaz Maceralar Salih Uyan

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

518583

ÖZELLIKLER :

Yazar: Salih Uyan Dil: Türkçe Yayın Evi: Carpe Diem Kitap EAN: 9786051441733

TÜR :

Eğlence-Mizah Dergi ve Kitapları

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden) Efe ve arkadaşlarının fenomen olmak için çıktıkları yolda başlarına gelenler, tavuk dürümün arasına konmuş tavuğun başına gelmedi! Efe'nin sosyal medyada yaptığı duygusal paylaşımlar bazı arkadaşlarının “arabeskin kralı” diye alay etmesine, ailesinin ise çileden çıkmasına sebep olur. Ve Efe’ye sosyal medya yasaklanır. Fakat bu yasak öyle bir projeyle delinir ki kimse gıkını bile çıkaramaz. Efe ve arkadaşları bir anda birçok kişi tarafından tanınmaya başlar ama bu şöhret hiç de hayalini kurdukları şöhrete benzememektedir. İyi niyetlerle giriştikleri sosyal deney Efe ve arkadaşlarının hayatını bir süreliğine kabusa çevirir. Siber zorbalığın karanlık yüzünü görerek büyük bir ders alan ekip, bir öğretmenlerinin yardımıyla yeni bir senaryo yazarak bu durumdan kurtulurlar. Bu arada nefes nefese bir macera yaşanır, arkadaşlık ilişkileri güçlenir, göz yaşları dökülür, kahkahalar atılır ve sonunda kazanan yine iyi niyet olur. Hayretle başlayıp heyecanla devam eden ve sonunda mutluluk olan bir kitap okumaya hazırlan. Çünkü bu macera kaçmaz!

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


06 Mayıs Pazartesi-07 Mayıs Salı

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$8.00

$6.99
HEMEN AL $6.29

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER