Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Hokus Pokus İvor Baddiel Jonny Zucker

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

516216

ÖZELLIKLER :

Yazar: İvor Baddiel, Jonny Zucker Dil: Türkçe Yayın Evi: Eğlenceli Bilgi EAN: 9789752634398

TÜR :

Eğlence-Mizah Dergi ve Kitapları

Eskiden sihirbazlar sadece top ve bardaklarla sihir yapardı. Sonra iplerle insanları görünmez kıldılar. Şimdi ise Büyük Kanyon'un üzerinde uçuyorlar. Hokus Pokus'u okurken dünyanın gelmiş geçmiş en büyük sihirbazlarının nasıl ikiye böleceğinizi, atın bir zamanların en büyük sihir hayvanı olduğunu ve havada nasıl uçabileceğinizi öğreneceksiniz. Özgürlük Heykeli'nin nasıl yok edildiğini, buz kütlelerinin içine nasıl hapsolunduğunu, en korunaklı hapisanelerden nasıl firar edildiğini öğrenmek istiyorsanız Hokus Pokus'u mutlaka okuyun. Öğrenmenin birçok yolu var ama Eğlenceli Bilgi gibisi yok! Sayfa Sayısı: 160 Baskı Yılı: 2013 Dili: Türkçe Yayınevi: Timaş Yayınları

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


30 Nisan Salı-02 Mayıs Perşembe

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
 

$6.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER