Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Einstein Çılgın Teorisyen Mike Goldsmith

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

517877

ÖZELLIKLER :

Yazar: Mike Goldsmith Dil: Türkçe Yayın Evi: Eğlenceli Bilgi EAN: 9786050825879

TÜR :

Eğlence-Mizah Dergi ve Kitapları

Albert Einstein'ı duymuşsunuzdur... E=mc2 denklemini bulduğu, garip bir saç şekline sahip olduğu, evrendeki en zeki adam olduğu için çok ünlüdür. Peki ya okuldan atıldığını, naziler ve FBI tarafından takip edildiğini, beyninin çıkarılıp incelendiğini biliyor muydunuz? Evet, Albert ölse de hâlâ süprizlerle dolu bir insan. Bu kitapta, Albert'in kayıp not defterini okuyarak başından geçenleri ve neler düşündüğünü öğrenebilir, Evrenden Haberler gazetesinin başlıklarına göz atabilir ve kendinizi fazla yormadan tüm kâinatı değiştiren teorileri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz… Çok eğlenceli! - Çok komik! - Çok şaşırtıcı! (Tanıtım Bülteninden)

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


09 Nisan Salı-11 Nisan Perşembe

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
 

$6.99
HEMEN AL $6.29

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER