Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Dikkat Ve Görsel Algı Etkinlik Kitabı Mavi Çember 48 Ay Ve Üzeri Fatma İşler

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

518811

ÖZELLIKLER :

Yazar: Fatma İşler Dil: Türkçe Yayın Evi: Bir Ocak Eğitim Yayıncılığı A. Ş. EAN: 9786053050414

TÜR :

Eğitim-Öğretim Kitabı

Eğitim yılı boyunca eğitsel süreçleri yönetecek tematik kaynak kitaplarımızla tanışmaya hazır mısınız? Bağımsız tematik etkinlik kitaplarımızdaki etkinlikler Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi eğitim Programı'nın öğrenme sürecine uyumlu, kolaydan zora adım adım ilerleyen, uygun aralıklarla seviyeyi yükselterek tekrarlar yoluyla konuları pekiştiren bir düzende hazırlanmıştır. Bu kitapla çocuklar temel düzeydeki şekilleri ve kavramları tanıyacak ve günlük hayattaki karşılıkları hakkında fikir sahibi olacaklar. Bu kitap, Mavi Çember Okul Öncesi Eğitim Seti'nden satışa kazandırılmıştır. (Tanıtım Bülteninden)

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


08 Nisan Pazartesi-10 Nisan Çarşamba

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$6.00

$4.99
HEMEN AL $4.49

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER