Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Yere Düşen Yapraklar

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

515066

ÖZELLIKLER :

Yazar: Erhan Tulay Dil: Türkçe Yayın Evi: Ravza Yayınları Baskı: 1 EAN: 9789752419834 Cilt Durumu: Karton Kapak Ebat: 13,5 x 21 Kağıt Türü: Kitap Kağıdı Sayfa Sayısı: 437 Basım Yılı: 2018

TÜR :

Edebiyat Kitapları

Seneler önceydi...Bir taşın arkasında saklanmıştım. Evet tam on iki yaşındaydım. O günü hiç unutmadım. Bilmem ki şu çektiklerim o günün kefareti mi? Sadece saklanmıştım  bir de bakakalmıştım: Bir baba bir küçük kız ve bir de kazılmış çukura... Hem neye bakıyordum ki? Küçük bir kızın gömülmesine mi yoksa toprağa çoktan gömdüğüm vicdanıma mı? Kapattım kulaklarımı semaya yükselen kızın çığlıklarına...Ah duymaz olaydım!Önce "Babaaaa..." diye bir çığlık attı. Zaten onu gömen babası değil miydi? Sonra "Anneeee.." diye bir çığlık. Etrafta kimseler yoktu onu duyan da. Ve sonra "Kardeşiiim..." diye bir ses gelmezmi? Bana mı seslenmişti? Hayır! Hayır!Devamı kitapta. Çok sürükleyici....

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


30 Nisan Salı-02 Mayıs Perşembe

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$12.00

$8.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER