Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Vadideki Zambak - 9786059424141

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

518689

ÖZELLIKLER :

Yazar: Honoré De Balzac Dil: Türkçe Yayın Evi: Antik Kitap EAN: 9786059424141

TÜR :

Edebiyat Kitapları

Dünya edebiyatının en büyük romancılarından Balzac, romanlarında yarattığı karakterle yaşıyordu. Onlarla konuşuyor, zaferleriyle çıldırıyor, ölümleriyle kahroluyordu. Onlar, Balzac için gerçekti. Balzac'ı edebiyat tarihinin klasikleri arasına yerleştiren de bu gerçekçiliği oldu. Balzac'ın, bir dostunun şatosuna kapanıp olağanüstü bir çalışma sonucu yazdığı Vadideki Zambak'ın odağında umutsuz bir aşk hikâyesi yer alır. İmkânsızlıklar yüzünden yaşanamayan bir aşktan, bir genç adamın hayatını değiştirecek bir dostluk doğabilir mi?.. (Tanıtım Bülteninden) İnce Kapak: Sayfa Sayısı: 208 Baskı Yılı: 2016 e-Kitap: Sayfa Sayısı: 167 Baskı Yılı: 2003 Dili: Türkçe Yayınevi: Antik Kitap

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


06 Mayıs Pazartesi-08 Mayıs Çarşamba

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$7.00

$5.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER