Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Sergüzeşt Sami Paşazade Sezai Türk Klasikleri

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

528146

ÖZELLIKLER :

Yayın Evi: Koloni Kitap

TÜR :

Edebiyat Kitapları

Yayın Evi.
Sergüzeşt1860 yılında İstanbul’da doğdu. Babası Abdurrahman Sami Paşa Mısır Valisi Mehmet Ali Paşa’ya müsteşarlık yapmış, Maarif nazırlığı yapmış kültürlü bir devlet adamıydı. Samipaşazade Sezai babası Abdurrahman Sami Paşa’nın konağında özel öğrenim gördü. Seçkin hocalardan Arapça, Farsça ve Fransızca öğrendi. Devletin çeşitli kademelerinde memurluk ve Osmanlı Devleti’nin Londra elçiliğinde ikinci kâtiplik yaptı. Sultan II. Abdülhamid’in yönetimine muhalefeti dolayısıyla Paris’e kaçtı. Paris’te çıkan Şura-yı Ümmet gazetesinde siyasî yazılarıyla dikkat çekti. 1908 yılında Meşrutiyet’in ilânından sonra yurda döndü. 1909 yılında Madrit elçiliğine gönderildi. 1921 yılında Madrit elçiliği görevinden emekliye ayrıldı. 1936 yılında Kadıköy’deki evinde vefat etti. Mezarı Göksu’daki aile kabristanındadır.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


04 Mayıs Cumartesi-06 Mayıs Pazartesi

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
 

$4.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver