Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Sabahattin Ali Kürk Mantolu Madonna

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

680163

ÖZELLIKLER :

Yazar: Sabahattin Ali

Sabahattin Ali’nin ölümsüz eseri Kürk Mantolu Madonna önce 1940-41 yıllarında gazete tefrikası olarak, daha sonra 1943 yılında kitap halinde yayımlanmıştı. Eserin tefrikaları ve ilk basımı karşılaştırılarak hazırlanan bu yeni basım, dönemin yaşantısına dair notlar ve metindeki eski sözcüklere dair açıklamalar içeriyor. Yeni, özgün, eserin ruhuna nüfuz eden bir okuma deneyimi sunuyor.
Ethem Onur Bilgiç’in tasarımıyla kitaptan bir sahneni kapağa taşındığı Kürk Mantolu Madonna, okurlarıyla buluşmayı bekliyor!
Epsilon Yayınevi’nden Tüm Edebiyatseverlere Armağan:
Mert Fırat’ın Sesinden Sabahattin Ali Öyküleri
Kültür sanat camiasının sevilen isimlerinden Mert Fırat, Epsilon Yayınevi’nin Sabahattin Ali edisyonlarını taçlandıran bir projeye imza atıp yazarın iki öyküsü ve bir şiirini seslendirdi. Sabahattin Ali’nin öykü ve şiirlerinin bilinirliğini artırmayı amaç edinen kayıtlar, edebiyatseverlerin ücretsiz erişebileceği bir armağan… Mert Fırat’ın sesiyle hayat bulan *Değirmen* ve *Sırça Köşk* adlı öyküler ile yazarın *Ses* öyküsünde yer alıp *Leylim Ley* adıyla bestelenmiş şiirine, kitapların arkasında yer alan QR kod aracılığıyla veya Epsilon Yayınevi’nin resmi Youtube kanalından erişilebilecek.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


23 Mart Cumartesi-25 Mart Pazartesi

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$8.00

$3.99
HEMEN AL $3.59

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver