Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Kayıp Kılıç Sert Kapak Bekir Sert

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

518550

ÖZELLIKLER :

Yazar: Bekir Sert Dil: Türkçe Yayın Evi: Carpe Diem Kitap EAN: 9786051441207

TÜR :

Edebiyat Kitapları

"Kılıç ustası" olmayı hayal eden Kayra'nın babası o daha doğmadan ölmüştür. Annesiyle birlikte yaşayan ve çobanlık yapan Kayra'nın hayatı birdenbire gelişen sürpriz olaylarla nasıl değişecek… Kaderin ince sırları bu genç adamı nasıl büyük bir kılıç ustası ve Ejder Kral'ın ordusu karşısında cesur bir savaşçı yapacak… Alışılagelmiş fantastik kitaplardan farklı, sıra dışı karakterleri ve her an aksiyon dolu sahneleriyle soluk soluğa okunacak bir kitap… (Tanıtım Bülteninden) Ciltli: Sayfa Sayısı: 256 Baskı Yılı: 2016 e-Kitap: Sayfa Sayısı: 100 Baskı Yılı: 2016 Dili: Türkçe Yayınevi: Carpediem Kitap

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


06 Mayıs Pazartesi-08 Mayıs Çarşamba

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$10.00

$8.99
HEMEN AL $8.09

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER