Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Hüzün Ve Ben Hilmi Yavuz

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

516983

ÖZELLIKLER :

Yazar: Hilmi Yavuz Dil: Türkçe Yayın Evi: Timaş Yayınları EAN: 9786050809077

TÜR :

Edebiyat Kitapları

Hüzün ve Ben, Budalalığın Keşfi 'yle başlayan Hilmi Yavuz denemeleri serisinin ikinci kitabı. Yazarın çocukluk ve ilk gençlik hatıralarını, Türk edebiyatının son elli yılından gazete ve dergi deneyimlerini içeren; yer yer geçmiş ramazanları, uçurtma, lokum, pastane, telefon günlerini anlatan Yavuz öz yaşamından çokça izler taşıyan denemeler bunlar... Çoğu zaman lirik ve şiirsel, Hilmi Yavuz'un güzel hüznüyle bezeli ama sadece anılara ve duygulara değil analize de esaslı kapılar açan denemeler Hüzün ve Ben'de bir araya getirildi. "Hilmi Yavuz, denemelerinde ne sadece güzel söz söyleme ustasıdır ne de okurunu bir yığın kuru bilgiyle baş başa bırakır. Tartışır, kavgalara tutuşur, aydınlatır, tezler öne sürer ve okurunu yükseltir. Onun deneme yazarlığının bir ayrıcalığı da başkalarının bir kitapta anlatabildiği bir 'mesele'yi, kısacık bir metnin sınırları içinde çözebilmesidir." Ali Çolak İnce Kapak: Sayfa Sayısı: 240 Baskı Yılı: 2013 e-Kitap: Sayfa Sayısı: 178 Baskı Yılı: 2016 Dili: Türkçe Yayınevi: Timaş Yayınları

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


07 Mayıs Salı-09 Mayıs Perşembe

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$9.00

$7.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER