Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Çamur Çocuk Steve Tasane

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

518246

ÖZELLIKLER :

Yazar: Steve Tasane Dil: Türkçe Yayın Evi: Genç Timaş EAN: 9786050830521

TÜR :

Edebiyat Kitapları Eğlence-Mizah Dergi ve Kitapları

Ama ben geçmişimi anlatmayacağım. Şu anki, kamptaki hayatımı, tam da bugünden itibaren anlatacağım. Bir grup belgesiz göçmen çocuk, mülteci kampındaki yeni hayatlarında sıkışıp kalır. İsimlerini ve nereden geldiklerini bilen, ancak kimlikleri olmadığı için sadece harflerle adlandırılan bu çocuklar, hikâyelerini anlatmak ve bir yuvaya sahip olmak isterler. Kendi aralarında yeni bir aile kurmaya çalışırken eski kimlikleriyle ilgili hatıralarını da canlı tutarlar. Çocuklar seslerini duyurabilecek ve insanları kendilerine inandırabilecekler mi? Ya başaramazlarsa onlara ne olacak? Her yaştan okuyucuyu büyüleyecek etkileyici bir roman. (Tanıtım Bülteninden)

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


07 Mayıs Salı-09 Mayıs Perşembe

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$7.00

$5.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER