Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Muhtasar Hadis Tahric Usulü

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

515101

ÖZELLIKLER :

Yazar: Muhammed Mucir el-Hatip Çevirmen: Dr. Halil İbrahim Kutlay,Enes Özdemir Dil: Türkçe Yayın Evi: Ravza Yayınları Baskı: 1 EAN: 9786052154496 Cilt Durumu: Karton Kapak Ebat: 16,5 x 23,5 Kağıt Türü: Kitap Kağıdı Sayfa Sayısı: 110 Basım Yılı: 2018

TÜR :

Dini Kitaplar

Elinizdeki eser "Usulu't-Tahric" hususunda kaleme alınmış muhtasar bir kitapçık olup ilk halini Şam'daki Ma'hedü't-Tehzib ve't-Ta'lim (adlı enstitü)de son sınıf okuyan talebelere yazdırmıştım. Allah Teâlâ Şâm-ı Şerif'i ve diğer İslam beldelerini korusun. Buralardaki ilim müesseselerini Allah Teâlâ ve Resulünü (Sallallâhü Aleyhi ve Sellem) razı edecek şekilde sağlam ve güvenilir âlimlerimizin bize naklettiği gibi ilmi ve dini neşretmek üzere muhafaza buyursun.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


04 Mayıs Cumartesi-06 Mayıs Pazartesi

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$5.00

$3.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER